Рецепт Тарталетки з плавленим сиром фото

Тарталетки з плавленим сиром
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Сир , Плавлений сир
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл , Фуршет
Кількість порцій: 6-10
Час приготування: 25 хв.

Втомилися від одноманітних закусок? Тоді спробуйте щось надзвичайно смачне й оригінальне - рецепт приготування тарталеток з плавленим сиром і шпинатом. Цікаво звучить, чи не так?

Опис приготування:

Цей простий рецепт тарталеток з плавленим сиром дуже освіжить будь-який святковий стіл з безліччю важкий і ситних закусок.

1. Для початку необхідно вимити і злегка просушити шпинат.

2. Подрібнити його трохи і відправити в сотейник. Гасити близько 3-5 хвилин, поки він не стане м'яким. При бажанні можна додати трохи масла при приготуванні.

3 Тим часом плавлений сир натерти на середньому або дрібній тертці.

4. У глибоку миску вбити яйця і злегка розмішати з віночком. Додати дрібку солі і відправити туди плавлений сир. Акуратно перемішати масу до однорідності.

5. Шпинат потрібно трохи остудити, щоб яйця не згорнулися, і також відправити в мисочку. Додати перець за смаком і при бажанні ще солі.

6. Ще раз як слід перемішати і розкласти масу по тарталетки.

7. Деко застелити пергаментом і викласти туди тарталетки. Надіслати в добре розігріту духовку на 10-15 хвилин, щоб зверху підрум'яниться скоринка.

8. Коли тарталетки з плавленим сиром в домашніх умовах готові, їх можна подавати до столу, при бажанні доповнивши свіжими овочами або зеленню за смаком.

  • tartalettes - 6-10 штук (в залежності від розміру)
  • Плавлений сир - 200 грам
  • Шпинат - За смаком
  • Яйце - 2 штуки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
Цей простий рецепт тарталеток з плавленим сиром дуже освіжить будь-який святковий стіл з безліччю важкий і ситних закусок.

1. Для початку необхідно вимити і злегка просушити шпинат.

2. Подрібнити його трохи і відправити в сотейник. Гасити близько 3-5 хвилин, поки він не стане м'яким. При бажанні можна додати трохи масла при приготуванні.

3 Тим часом плавлений сир натерти на середньому або дрібній тертці.

4. У глибоку миску вбити яйця і злегка розмішати з віночком. Додати дрібку солі і відправити туди плавлений сир. Акуратно перемішати масу до однорідності.

5. Шпинат потрібно трохи остудити, щоб яйця не згорнулися, і також відправити в мисочку. Додати перець за смаком і при бажанні ще солі.

6. Ще раз як слід перемішати і розкласти масу по тарталетки.

7. Деко застелити пергаментом і викласти туди тарталетки. Надіслати в добре розігріту духовку на 10-15 хвилин, щоб зверху підрум'яниться скоринка.

8. Коли тарталетки з плавленим сиром в домашніх умовах готові, їх можна подавати до столу, при бажанні доповнивши свіжими овочами або зеленню за смаком.

Схожі рецепти