Тарталетки з плавленим сиром
(покроковий рецепт з фото)
Втомилися від одноманітних закусок? Тоді спробуйте щось надзвичайно смачне й оригінальне - рецепт приготування тарталеток з плавленим сиром і шпинатом. Цікаво звучить, чи не так?
Цей простий рецепт тарталеток з плавленим сиром дуже освіжить будь-який святковий стіл з безліччю важкий і ситних закусок.
1. Для початку необхідно вимити і злегка просушити шпинат.
2. Подрібнити його трохи і відправити в сотейник. Гасити близько 3-5 хвилин, поки він не стане м'яким. При бажанні можна додати трохи масла при приготуванні.
3 Тим часом плавлений сир натерти на середньому або дрібній тертці.
4. У глибоку миску вбити яйця і злегка розмішати з віночком. Додати дрібку солі і відправити туди плавлений сир. Акуратно перемішати масу до однорідності.
5. Шпинат потрібно трохи остудити, щоб яйця не згорнулися, і також відправити в мисочку. Додати перець за смаком і при бажанні ще солі.
6. Ще раз як слід перемішати і розкласти масу по тарталетки.
7. Деко застелити пергаментом і викласти туди тарталетки. Надіслати в добре розігріту духовку на 10-15 хвилин, щоб зверху підрум'яниться скоринка.
8. Коли тарталетки з плавленим сиром в домашніх умовах готові, їх можна подавати до столу, при бажанні доповнивши свіжими овочами або зеленню за смаком.
- tartalettes - 6-10 штук (в залежності від розміру)
- Плавлений сир - 200 грам
- Шпинат - За смаком
- Яйце - 2 штуки
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
1. Для початку необхідно вимити і злегка просушити шпинат.
2. Подрібнити його трохи і відправити в сотейник. Гасити близько 3-5 хвилин, поки він не стане м'яким. При бажанні можна додати трохи масла при приготуванні.
3 Тим часом плавлений сир натерти на середньому або дрібній тертці.
4. У глибоку миску вбити яйця і злегка розмішати з віночком. Додати дрібку солі і відправити туди плавлений сир. Акуратно перемішати масу до однорідності.
5. Шпинат потрібно трохи остудити, щоб яйця не згорнулися, і також відправити в мисочку. Додати перець за смаком і при бажанні ще солі.
6. Ще раз як слід перемішати і розкласти масу по тарталетки.
7. Деко застелити пергаментом і викласти туди тарталетки. Надіслати в добре розігріту духовку на 10-15 хвилин, щоб зверху підрум'яниться скоринка.
8. Коли тарталетки з плавленим сиром в домашніх умовах готові, їх можна подавати до столу, при бажанні доповнивши свіжими овочами або зеленню за смаком.