Рецепт Тарталетки з кабачків фото

Тарталетки з кабачків
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Овочі , Кабачок
Вегетаріанське харчування
На вечерю , На святковий стіл
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Хочете приготувати смачну і корисну гарячу закуску до святкового столу? Тоді простий рецепт тарталеток з кабачків спеціально для вас. Спробуйте замінити ними традиційні кошики з тіста.

Опис приготування:

1. Для початку зупинимося на тому, як зробити тарталетки з кабачків. Спершу кабачки необхідно вимити, злегка просушити і нарізати на 3-4 частини кожен, в залежності від розміру. З кожного отриманого шматочка акуратно вирізати серцевину, не доходячи до кінця, щоб у бочки залишилося дно. Злегка підсолити кабачок за смаком.

2. Далі можна приступити до начинки. Нафарширувати таку тарталетки можна чим завгодно - м'ясом, овочами або грибами, як в даному варіанті. На сковороду налити трохи олії і розігріти його.

3. Очистити цибулину і нарізати дрібними кубиками. Надіслати на сковороду і смажити до прозорості.

4. Гриби вимити, злегка просушити і нарізати дрібно. Додати до цибулі і смажити до готовності. Посолити і поперчити за смаком.

5. Горіхи, можна використовувати будь-які, які є під рукою, злегка подрібнити (можна розчавити дном склянки або качалкою) і додати до грибів. Добре перемішати і зняти з вогню.

6. Грибну начинку акуратно помістити в тарталетки.

7. Сир натерти на дрібній тертці або середньої і присипати зверху.

8. Викласти на деко і відправити в розігріту духовку. Тарталетки з кабачків в домашніх умовах готуються від 15 до 35 хвилин, в залежності від розміру тарталеток і начинки.

Подавати страву краще гарячим, прикрасивши свіжою зеленню.

  • Кабачки - 3 штуки
  • Гриби - 150 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Горіхи - 2 щіпки
  • Сир - 50 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
1. Для початку зупинимося на тому, як зробити тарталетки з кабачків. Спершу кабачки необхідно вимити, злегка просушити і нарізати на 3-4 частини кожен, в залежності від розміру. З кожного отриманого шматочка акуратно вирізати серцевину, не доходячи до кінця, щоб у бочки залишилося дно. Злегка підсолити кабачок за смаком.

2. Далі можна приступити до начинки. Нафарширувати таку тарталетки можна чим завгодно - м'ясом, овочами або грибами, як в даному варіанті. На сковороду налити трохи олії і розігріти його.

3. Очистити цибулину і нарізати дрібними кубиками. Надіслати на сковороду і смажити до прозорості.

4. Гриби вимити, злегка просушити і нарізати дрібно. Додати до цибулі і смажити до готовності. Посолити і поперчити за смаком.

5. Горіхи, можна використовувати будь-які, які є під рукою, злегка подрібнити (можна розчавити дном склянки або качалкою) і додати до грибів. Добре перемішати і зняти з вогню.

6. Грибну начинку акуратно помістити в тарталетки.

7. Сир натерти на дрібній тертці або середньої і присипати зверху.

8. Викласти на деко і відправити в розігріту духовку. Тарталетки з кабачків в домашніх умовах готуються від 15 до 35 хвилин, в залежності від розміру тарталеток і начинки.

Подавати страву краще гарячим, прикрасивши свіжою зеленню.

Схожі рецепти