Рецепт Картопляні тарталетки фото

Картопляні тарталетки
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі , Картопля
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл , Фуршет
Кількість порцій: 10
Час приготування: 35 хв.

Як апетитною і оригінальної закуски на святковий стіл я пропоную вам варіант, як приготувати картопляні тарталетки в домашніх умовах, які підійдуть для будь-якої начинки.

Опис приготування:

1. Увімкніть духовку, залиште її розігріватися.

2. Картопля вимийте, очистіть і натріть на середній терці.

3. Викладіть в невелику мисочку і посоліть за смаком. Також можете додати дрібку чорного меленого перцю або інші спеції, які вам душі.

4. Вбийте яйце, перемішайте до однорідності.

5. Для більш рум'яної і хрусткої скоринки додайте в рецепт приготування картопляних тарталеток трохи тертого твердого сиру.

6. Коли всі інгредієнти вже готові, все як слід перемішайте.

7. Підготуйте формочки, ретельно змастивши їх вершковим маслом.

8. Ложкою викладайте картопля, притискаючи його не тільки на дно, але і до боків форм.

9. Надішліть заповнені формочки в розігріту духовку і запікайте при середній температурі близько 20 хвилин.

10. Коли з'явиться рум'яна і апетитна скоринка, картопляні тарталетки в домашніх умовах готові.

Акуратно дістаньте їх їх форми, дайте їм добре охолонути. Після можете наповнювати за смаком салатами, ікрою, малосольной рибкою і т.Д.

Дуже смачно виходить і красиво.

  • Картопля - 3-4 штук
  • Яйце - 1 штука (маленьке)
  • Сир тертий - 2 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 1 Чайна ложка
  • Сіль - За смаком
1. Увімкніть духовку, залиште її розігріватися.

2. Картопля вимийте, очистіть і натріть на середній терці.

3. Викладіть в невелику мисочку і посоліть за смаком. Також можете додати дрібку чорного меленого перцю або інші спеції, які вам душі.

4. Вбийте яйце, перемішайте до однорідності.

5. Для більш рум'яної і хрусткої скоринки додайте в рецепт приготування картопляних тарталеток трохи тертого твердого сиру.

6. Коли всі інгредієнти вже готові, все як слід перемішайте.

7. Підготуйте формочки, ретельно змастивши їх вершковим маслом.

8. Ложкою викладайте картопля, притискаючи його не тільки на дно, але і до боків форм.

9. Надішліть заповнені формочки в розігріту духовку і запікайте при середній температурі близько 20 хвилин.

10. Коли з'явиться рум'яна і апетитна скоринка, картопляні тарталетки в домашніх умовах готові.

Акуратно дістаньте їх їх форми, дайте їм добре охолонути. Після можете наповнювати за смаком салатами, ікрою, малосольной рибкою і т.Д.

Дуже смачно виходить і красиво.

Схожі рецепти