Рецепт Тарталетки з ікрою фото

Тарталетки з ікрою
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Риба та морепродукти , Молочні продукти , Морепродукти , Яйця , Вершкове масло , Ікра
Вегетаріанське харчування
На швидку руку , На святковий стіл , День народження , Фуршет , Весілля
Страви з начинкою
Кількість порцій: 12
Час приготування: 20 хв.

Приготувати тарталетки з ікрою простіше простого. Тільки ось дорогувато, тому готуємо ми їх в основному для святкового застілля або фуршету, щоб порадувати своїх гостей, рідних і близьких.

Опис приготування:

У сьогоднішньому рецепті хочу розповісти, як приготувати тарталетки з ікрою. Найчастіше для подачі ікри використовують виключно вершкове масло, але я додаю тертий яєчний білок. Це створює додатковий обсяг і приглушує жирність масла. До того ж в жарку погоду такі тарталетки не потечуть. Маслини використовуйте за бажанням, але мені дуже подобається поєднання.

  • tartalettes - 10-12 штук
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Яйця варені - 2 штуки (знадобляться тільки білки)
  • Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
  • Ікра - 200 грам
  • Петрушка - За смаком
1
Білки і масло потріть на терку. Додайте сік лимона і добре перемішайте.
2
Перекладіть акуратно цю суміш в тарталетки. Утрамбовувати не потрібно.
3
Зверху рясно викладіть ікру.
4
Прикрасьте на свій розсуд, наприклад, зеленню і маслинами. Смачного!

Схожі рецепти