Тарталетки з ікрою
(покроковий рецепт з фото)
Приготувати тарталетки з ікрою простіше простого. Тільки ось дорогувато, тому готуємо ми їх в основному для святкового застілля або фуршету, щоб порадувати своїх гостей, рідних і близьких.
У сьогоднішньому рецепті хочу розповісти, як приготувати тарталетки з ікрою. Найчастіше для подачі ікри використовують виключно вершкове масло, але я додаю тертий яєчний білок. Це створює додатковий обсяг і приглушує жирність масла. До того ж в жарку погоду такі тарталетки не потечуть. Маслини використовуйте за бажанням, але мені дуже подобається поєднання.
- tartalettes - 10-12 штук
- Вершкове масло - 100 грам
- Яйця варені - 2 штуки (знадобляться тільки білки)
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Ікра - 200 грам
- Петрушка - За смаком
1
Білки і масло потріть на терку. Додайте сік лимона і добре перемішайте.
2
Перекладіть акуратно цю суміш в тарталетки. Утрамбовувати не потрібно.
3
Зверху рясно викладіть ікру.
4
Прикрасьте на свій розсуд, наприклад, зеленню і маслинами. Смачного!