Тандирна коржик
(покроковий рецепт з фото)
Звичайно ж, тандирні корж в домашніх умовах приготувати непросто без спеціальної печі. Але немає нічого неможливого! Зберігаючи класичний рецепт тандирної коржі, готуватимемо в духовці!
З тим пір, як я дізналася, як приготувати тандирні корж, я навіть перестала купувати хліб! Навіщо, якщо можна приготувати таку свіжу і апетитну заміну? Можна за один раз напекти дуже багато коржів, і харчуватися ними ще тиждень, - не знаю чому, але вони у мене практично не черствіють. Можливо, цей старовинний рецепт приготування тандирної коржі і Такіто в собі якийсь секрет, хто знає? В будь-якому випадку, думаю, ви цей простий рецепт тандирної коржі собі на замітку візьмете, і спробуєте приготувати!
- Борошно - 500 грам
- Вода - 300 мілілітрів
- Дріжджі сухі - 7 грам
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Кунжут - 1 Чайна ложка
1. Замісити тісто, і залишимо його на ніч постояти. Тільки потім приступимо до готування.
2. Формуємо коржі, роблячи средінку тоненькою, і кінець, навпаки, товстими. Посипаємо кунжутом.
3. Готуємо прямо на деку в розпеченій духовці 15-20 хвилин. Готово!