Рецепт Тандирна коржик фото

Тандирна коржик
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Азербайджанська кухня , Східна кухня
Фрукти , Сухофрукти , Імбир , Фінік
Пісні страви
На полуденок
Випічка , Коржі
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Звичайно ж, тандирні корж в домашніх умовах приготувати непросто без спеціальної печі. Але немає нічого неможливого! Зберігаючи класичний рецепт тандирної коржі, готуватимемо в духовці!

Опис приготування:

З тим пір, як я дізналася, як приготувати тандирні корж, я навіть перестала купувати хліб! Навіщо, якщо можна приготувати таку свіжу і апетитну заміну? Можна за один раз напекти дуже багато коржів, і харчуватися ними ще тиждень, - не знаю чому, але вони у мене практично не черствіють. Можливо, цей старовинний рецепт приготування тандирної коржі і Такіто в собі якийсь секрет, хто знає? В будь-якому випадку, думаю, ви цей простий рецепт тандирної коржі собі на замітку візьмете, і спробуєте приготувати!

  • Борошно - 500 грам
  • Вода - 300 мілілітрів
  • Дріжджі сухі - 7 грам
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Кунжут - 1 Чайна ложка
тандирна коржик - фото крок 1
1. Замісити тісто, і залишимо його на ніч постояти. Тільки потім приступимо до готування.
тандирна коржик - фото крок 2
2. Формуємо коржі, роблячи средінку тоненькою, і кінець, навпаки, товстими. Посипаємо кунжутом.
тандирна коржик - фото крок 3
3. Готуємо прямо на деку в розпеченій духовці 15-20 хвилин. Готово!

Схожі рецепти