Свинина з вишневим соусом
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите поєднання м'яса і ягідних соусів, то це блюдо точно для вас. Ніжні свинина з вишневим соусом - дуже смачне і гарне блюдо. Приготувати його можна за 30 хвилин, а з'їсти ще швидше.
Свинина з вишневим соусом, здавалося б, - страва, в якому поєднується непоєднуване. До цього я пробувала качку з вишневим соусом, мені дуже сподобалося, тим більше, що я люблю такі зухвалі симбіози. Вирішила спробувати приготувати таким чином свинину, я не progadala… Це любов з першого шматочка ... Ніжна свинина з кислим вишневим винним соусом - це просто бомбічний поєднання. І навіть чоловік, який абсолютно не розуміє м'ясо з фруктами або ягодами, оцінив це блюдо і тепер частенько просить приготувати його. А мені й не складно, інгредієнти прості, рецепт ще простіше, і я зобов'язана поділиться з вами рецептом, як приготувати цю смакоту! Насолоджуйтесь!
- Консервована вишня - 1 Склянка
- Вино "каберне" - 1 Склянка
- Часник - 1 зубчик
- Чебрець - 1/4 чайних ложки
- Кукурудзяний крохмаль - 1/2 чайних ложки
- Чорний мелений перець - 1/4 чайних ложки
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Свинина вирізка - 600 грам (або корейка)