Свинина тушкована з вермішеллю
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 3 г. 0 хв.
Досить простий, апетитний і ситний варіант повноцінного обіду чи вечері для всієї родини хочу запропонувати вам на замітку. Ніжне м'ясо з пікантним соусом і гарніром - це дійсно смачно!
Опис приготування:
Хочу показати вам, як приготувати свинину, тушковану з вермішеллю в цитрусово-медовому маринаді з гірчицею і соєвим соусом. Для любителів пікантних смакових поєднань цей рецепт - то, що треба! Замаринувати м'ясо найкраще мінімум за пару годин до початку процесу, але можна зробити це і заздалегідь, залишивши свинину на ніч, наприклад. Крім того, ви завжди можете додати в рецепт овочі: перець, цибуля, часник, морква.
- Свинина - 1/2 кілограма
- Апельсин - 1 штука
- Лимон - 1/2 штуки
- Мед - 2 Ст. Ложки
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль і перець - За смаком
1. Вимийте свинину, обсушити і наріжте невеликими кубиками. Посоліть і поперчіть за смаком.
2. Для приготування маринаду в глибоку миску вичавіть сік апельсина і половинки лимона, додайте гірчицю, мідь, соєвий соус і рослинне масло. Все як слід перемішайте.
3. Викладіть м'ясо в маринад і відправте в холодильник.
4. Розігрійте добре сковороду, викладіть туди м'ясо і приблизно половину маринаду. Залиште гаситися на середньому вогні.
5. Коли на сковороді не залишиться рідини, підрум'яньте трохи м'ясо, а після вилийте залишки маринаду і тушкуйте свинину до готовності. Подавайте до столу з відвареною вермішеллю. Смачного!