Рецепт Свинина, тушкована шматочками фото

Свинина, тушкована шматочками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Свинина
Вагітним і годуючим
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Давайте приготуємо свинину шматочками з овочами і грибами? Цю страву можна подати з будь-яким гарніром, наприклад, картопляним пюре, макаронами і будь-який кашею на обід. Процес приготування дуже простий!

Щоб м'ясо вийшло м'яким всередині і соковитим, спочатку обсмажте його, щоб з'явилася скориночка, а потім залийте водою і протушкувати до повної готовності. Використовуйте овочі, улюблені спеції, щоб блюдо зробити привабливий і апетитним. Мій рецепт, як приготувати свинину, тушковану шматочками, прямо перед вами. Хай щастить!

  • Свиняча м'якоть - 700 грам
  • Гриби - 200 грам (печериці)
  • Болгарський перець - 2 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
свинина, тушкована шматочками - фото крок 1
Підготуйте продукти: м'ясо вимийте і висушіть, щоб не стріляла під час смаження. Овочі вимийте, очистіть, поріжте перець і моркву кільцями, гриби пластинками.
свинина, тушкована шматочками - фото крок 2
На трьох столових ложках олії обсмажте овочі п'ять хвилин до появи красивого рум'янцю. Режим "підігрів" (у мене це найпотужніший режим).
свинина, тушкована шматочками - фото крок 3
Свинину порізати шматочками середнього розміру.
свинина, тушкована шматочками - фото крок 4
До обсмаженою овочам додайте м'ясо, обсмажуйте всі разом 10-12 хвилин до зміни кольору м'яса.
свинина, тушкована шматочками - фото крок 5
Влийте трохи води, щоб тільки покрило м'ясо, додайте сіль, перець чорний мелений і лавровий лист. Доведіть до кипіння і протушкувати м'ясо в перебігу 1 годин мінімум, а там дивіться по м'ясу, оптимально - 1, 5 годину.
свинина, тушкована шматочками - фото крок 6
Свинина, тушкована шматочками, готова. Смачного!

Схожі рецепти