Свинина, тушкована шматочками
(покроковий рецепт з фото)
Давайте приготуємо свинину шматочками з овочами і грибами? Цю страву можна подати з будь-яким гарніром, наприклад, картопляним пюре, макаронами і будь-який кашею на обід. Процес приготування дуже простий!
Щоб м'ясо вийшло м'яким всередині і соковитим, спочатку обсмажте його, щоб з'явилася скориночка, а потім залийте водою і протушкувати до повної готовності. Використовуйте овочі, улюблені спеції, щоб блюдо зробити привабливий і апетитним. Мій рецепт, як приготувати свинину, тушковану шматочками, прямо перед вами. Хай щастить!
- Свиняча м'якоть - 700 грам
- Гриби - 200 грам (печериці)
- Болгарський перець - 2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Лавровий лист - 2 штуки
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
Підготуйте продукти: м'ясо вимийте і висушіть, щоб не стріляла під час смаження. Овочі вимийте, очистіть, поріжте перець і моркву кільцями, гриби пластинками.
На трьох столових ложках олії обсмажте овочі п'ять хвилин до появи красивого рум'янцю. Режим "підігрів" (у мене це найпотужніший режим).
Свинину порізати шматочками середнього розміру.
До обсмаженою овочам додайте м'ясо, обсмажуйте всі разом 10-12 хвилин до зміни кольору м'яса.
Влийте трохи води, щоб тільки покрило м'ясо, додайте сіль, перець чорний мелений і лавровий лист. Доведіть до кипіння і протушкувати м'ясо в перебігу 1 годин мінімум, а там дивіться по м'ясу, оптимально - 1, 5 годину.
Свинина, тушкована шматочками, готова. Смачного!