Свинина шматочками в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися простим рецептом свинини шматочками в мультиварці. Ця страва допоможе вам швидко приготувати смачну і ситне м'ясо без особливих зусиль. Прекрасно доповнить будь-який гарнір, рекомендую!
Ділюся простим рецептом свинини шматочками в мультиварці. Цей спосіб готування дозволить зробити м'ясо соковитим всередині, але з хрусткою скоринкою зверху. Якщо ж ви віддаєте перевагу більш м'який варіант, нічого в рецепті не міняйте, просто замість "жарки", вибирайте режим "гасіння" і додайте пару ложок води або бульйону. З мультиваркою готувати легко!
- Свинина - 1 кілограм
- Перець чилі - 0.5 штуки (або один маленький)
- Цибуля зелена - 3 штуки(3 пера молодого лука)
- Часник - 2 зубчики
- Соєвий соус - 0.5 склянки
- Борошно - 0.5 склянки
- Спеції - За смаком
1. В окремій мисці змішаємо сіль, борошно і спеції.
2. М'ясо нарізаємо невеликими шматочками, посипаємо його шматочками часнику і заливаємо соєвим соусом. Якщо час є, дайте м'ясу промаринуватися хоча б три години. Якщо ні, приступимо до готування.
3. У чашу мультиварки наливаємо трохи рослинного масла, додамо подрібнену цибулю і перець, трохи обсмажити. Шматочки м'яса обваляти в борошняної суміші і додамо до овочів. Я тримав парі, режими"Žarko & Quot. Тримаємо м'ясо до готовності. Не забуваємо помішувати, щоб м'ясо не пригорає.
4. За рахунок мучного кляра, м'ясо не втрачає свою соковитість і приголомшливо апетитно виглядає. Спробуйте!