Сушки з м'ясом в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Сушки, начинені фаршем, я вперше спробувала років 7 тому на дні народження у своєї подруги. Тоді для мене ця нехитра закуска стала справжнім відкриттям, т.К. В моїй родині її ніколи не робили.
Принцип готування до смішного простий. Ще один плюс такої закуски в тому, що вона не займає багато часу. Із задоволенням ділюся з вами рецептом, як приготувати сушки з м'ясом в духовці. А ви обов'язково запам'ятовуйте і повторіть це диво будинку. Смачного!
- Сушки - 300 грам
- Молоко - 1-2 склянок (або вода)
- Фарш м'ясний - 400 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Сир - 100 грам
- Сіль, спеції, часник - За смаком
1
Сушки викладіть в глибоку ємність.
2
Залийте злегка теплим молоком (або водою). Кількість рідини регулюйте "на око", важливо, щоб сушки в ній плавали.
3
Для начинки змішайте фарш з подрібненою цибулею. В ідеалі просто м'ясо з цибулею пропустити через м'ясорубку.
4
Приправити сіллю і poperčite. Додайте улюблених спецій. Перцю і солі можна класти по щіпці (або, Якщо ви любите, більше), спецій - чайну ложку.
5
Якщо любите часник, пропустіть зубчик-другий через прес і додайте до фаршу.
6
Фарш ретельно перемішайте до отримання однорідної консистенції.
7
Деко застеліть пергаментом і змастіть рослинною олією. Викладайте сушки.
8
Акуратно наповніть простір по центру кожної сушки начинкою з фаршу. Зверху присипте натертим сиром. Сорт сиру можна брати будь-який, але я б порадила брати саме твердий.
9
Запікайте в розігрітій до 170-180 градусів духовці 20-25 хвилин.