Рецепт Сушені яблука фото

Сушені яблука
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Фрукти , Яблука
Пісні страви , Веганські страви
На полуденок
Заготовки
Кількість порцій: 1
Час приготування: 19 г. 0 хв.

Взимку сушені фрукти і ягоди - це не тільки смачний перекус, але і джерело натуральних вітамінів. Їх можна додавати в каші, компоти і т.Д. Зробити такі заготовки зовсім нескладно. Зараз розповім.

Опис приготування:

Я хочу поділитися ідеєю, як приготувати сушені яблука, але ви можете взяти і будь-які інші фрукти, які є у вас під рукою. Найпростіший варіант - це використовувати електричну сушарку. Але якщо такої техніки на кухні немає, то скористайтеся духовкою. Звичайно, можна сушити яблука і на відкритому сонці, якщо є така можливість.

  • Яблука - 1 кілограм
1
Яблука вимийте і висушіть. Можна очистити від шкірки, щоб сушка була ніжніше.
2
Виріжте серцевину і наріжте тонкими кружечками або часточками.
3
Розкладіть на яруси сушарки.
4
Час і температура залежить від вашої техніки. Зазвичай в інструкції завжди вказують ці значення для яблук.
5
Готову сушку залиште до повного охолодження, а потім приберіть в суху простерилізованих банку або контейнер з щільною кришкою.

Схожі рецепти