Сушені баклажани
(покроковий рецепт з фото)
Баклажани я зазвичай сушу не в якості заготовки на зиму, а як корисний снек, яким можна перекусити вдень. Тонкі хрусткі кружечки з баклажанів - смачна альтернатива чіпсам. Спробуйте!
Докладніше, як приготувати сушені баклажани, я розповім нижче. Замість сушарки баклажани можна запекти в духовці, якщо на ній можна виставити температуру 60-70 градусів. Не перестарайтеся з маслом! Інакше після сушки баклажани вийдуть занадто жирними.
- Баклажан - 1 штука
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Часник гранульований - 1/2 чайних ложки
- Сіль - За смаком
- Копчена паприка - 1/2 чайних ложки
- Харчові дріжджі - 1 Чайна ложка
- Чорний перець - 1 щіпка
Підготуйте всі інгредієнти.
Баклажан наріжте на тонкі кружальця.
Змастіть їх маслом, зверху посипте спеціями і сіллю. Сушіть баклажани при температурі 50 градусів приблизно 6 годин.
Сушені баклажани готові, смачного!