Рецепт Сушені баклажани фото

Сушені баклажани
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Баклажан
Пісні страви , Веганські страви
На полуденок
Кількість порцій: 2
Час приготування: 6 г. 0 хв.

Баклажани я зазвичай сушу не в якості заготовки на зиму, а як корисний снек, яким можна перекусити вдень. Тонкі хрусткі кружечки з баклажанів - смачна альтернатива чіпсам. Спробуйте!

Опис приготування:

Докладніше, як приготувати сушені баклажани, я розповім нижче. Замість сушарки баклажани можна запекти в духовці, якщо на ній можна виставити температуру 60-70 градусів. Не перестарайтеся з маслом! Інакше після сушки баклажани вийдуть занадто жирними.

  • Баклажан - 1 штука
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Часник гранульований - 1/2 чайних ложки
  • Сіль - За смаком
  • Копчена паприка - 1/2 чайних ложки
  • Харчові дріжджі - 1 Чайна ложка
  • Чорний перець - 1 щіпка
сушені баклажани - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
сушені баклажани - фото крок 2
Баклажан наріжте на тонкі кружальця.
сушені баклажани - фото крок 3
Змастіть їх маслом, зверху посипте спеціями і сіллю. Сушіть баклажани при температурі 50 градусів приблизно 6 годин.
сушені баклажани - фото крок 4
Сушені баклажани готові, смачного!

Схожі рецепти