Сушені кабачки
(покроковий рецепт з фото)
Заготовити овочі на зиму можна не тільки заморожуванням або консервацією. Я хочу вам показати, як зробити сушені кабачки. Це просто, бюджетно і досить зручно. Запам'ятовуйте рецепт!
Відразу хочу сказати, що зберігати такі кабачки найкраще в пластиковому або скляному контейнері в прохолодному, темному місці. Нарізані кружальцями кабачки зручно використовувати для смаження, а якщо подрібнити кубиками, то це буде готовий інгредієнт для овочевого рагу.
- Кабачок - 2 штуки
Кабачки вимийте і добре обсушити.
Наріжте середніми скибочками. Сильно дрібнити не треба, занадто тонкі кружальця висохнуть і будуть кришитися.
Я використовую сушилку для овочів і фруктів. Викладіть скибочки кабачків на піддон.
Встановіть температуру 65 Ступінь і посухи навколо 15 годин (я сушу завжди з перервами).
От і все, сушені кабачки готові. Остудіть їх, приберіть в банку або контейнер.