Рецепт Сушені кабачки фото

Сушені кабачки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Кабачок
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю
Заготовки
Кількість порцій: 1
Час приготування: 15 г. 0 хв.

Заготовити овочі на зиму можна не тільки заморожуванням або консервацією. Я хочу вам показати, як зробити сушені кабачки. Це просто, бюджетно і досить зручно. Запам'ятовуйте рецепт!

Опис приготування:

Відразу хочу сказати, що зберігати такі кабачки найкраще в пластиковому або скляному контейнері в прохолодному, темному місці. Нарізані кружальцями кабачки зручно використовувати для смаження, а якщо подрібнити кубиками, то це буде готовий інгредієнт для овочевого рагу.

  • Кабачок - 2 штуки
сушені кабачки - фото крок 1
Кабачки вимийте і добре обсушити.
сушені кабачки - фото крок 2
Наріжте середніми скибочками. Сильно дрібнити не треба, занадто тонкі кружальця висохнуть і будуть кришитися.
сушені кабачки - фото крок 3
Я використовую сушилку для овочів і фруктів. Викладіть скибочки кабачків на піддон.
сушені кабачки - фото крок 4
Встановіть температуру 65 Ступінь і посухи навколо 15 годин (я сушу завжди з перервами).
сушені кабачки - фото крок 5
От і все, сушені кабачки готові. Остудіть їх, приберіть в банку або контейнер.

Схожі рецепти