Суп зі свининою та сиром
(покроковий рецепт з фото)
Хто з нас не любить ароматний і ніжний суп з додаванням сиру? Цей інгредієнт буквально перетворює на очах самі звичайний суп зі свинини і звичних для всіх нас інгредієнтів. Готуємо?
Дізнайтеся, як приготувати суп зі свининою і сиром, і балуйте таким смачним першою стравою свою сім'ю хоч кожен день! Рецепт досить простий, тому вам не доведеться простоювати біля плити годинами, щоб приготувати щось смачненьке. Такий суп оцінять, і дорослі, та діти!
- Свинина - 500 грам
- Картопля - 3 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Сир твердий - 200 грам
- Сіль, перець, зелень - За смаком
Шматочок нежирної свинини (можна взяти лопатку або задню частину) вимийте і висушіть паперовими рушниками. Зачистіть свинину від плівок і наріжте невеликими шматочками. Покладіть в каструлю і поставте на плиту, затоку попередньо водою.
Поки м'ясо вариться на плиті, підготуйте для вашого супу овочі. Картопля очистіть від шкірки і гарненько вимийте. Наріжте його на невеликі шматочки рівного розміру і киньте до м'яса, яке до цього часу має бути готове наполовину.
Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння і нарубати ножем на дрібні кубики. Часник почистіть і наріжте на тонкі пластинки. Якщо ви не любите плаваючі в супі шматочки часнику, то можете натерти його на дрібній тертці або пропустити через прес. Надішліть овочі в суп і варіть його п'ятнадцять хвилин.
Твердий сир натріть на тертці. Це може бути будь-який сорт. Наприклад, дуже добре плавляться напівтверді сорти сирів.
За кілька хвилин до готовності супу посоліть його і поперчіть за смаком. Киньте в суп тертий сир і розмішайте. Вимкніть вогонь, накрийте кришкою і дайте супу настоятися. Подавайте, посипавши зеленню.