Салат зі свининою і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Пісні страви, Рецепти сироїдіння, Веганські страви, Рецепти для схуднення, Роздільне харчування
Незвичайний по виду і смаку абсолютно простий салат на основі свинини може прикрасити будь-яке свято. Готується швидко і легко. Це буде нове, незвичайне і красиве блюдо для різноманітності на столі.
Для приготування м'ясного салату потрібні звичайні і звичні для щоденного раціону продукти. Завдяки унікальному поєднанню інгредієнтів блюдо має майже екзотичний вид і витончений смак. Наявність часнику, буряка і свинини надає салату справжній чоловічий характер, виділяє серед всіх виставлених на стіл продуктів.
Дивіться, як приготувати салат зі свининою та сиром.
- Свинина - 300 грам
- Буряк - 2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Яйця - 4 штуки
- Сир твердий - 150 грам
- Часник - 2 зубчики
- Майонез - За смаком
- Сіль - За смаком
1. Помийте м'ясо, покладіть в каструлю, солона вода, поставте на вогонь і варіть до готовності. Готове м'ясо викладіть з бульйону, дочекайтеся, поки воно охолоне, і поріжте на невеликі кубики.
2. Морква і буряк відварити. Очистіть овочі і потріть на крупній тертці. Очистіть часник від шкірки. Докладний дрібно ножем.
3. Приготуйте яйця. Покладіть в холодну воду і зваріть круто. Охолодитися у воді. Очищення kozhurи. Наріжте кубиками середнього розміру.
4. Натріть твердий сир. Сформуйте на спеціальному напівплощиною блюді салат шарами. Між шарами укладіть майонез у вигляді сітки.
5. Першим шаром покладіть кубики відвареного м'яса. Посипте подрібнений часник. Покрийте шаром тертого сиру. Третій шар сформуйте з яйця. Четвертим шаром укладіть моркву. Останнім шаром красиво страву прикрасьте буряком і прикрийте майонезом. Дайте салату постояти годинку в холодильнику.