Суп зі свининою та печерицями
(покроковий рецепт з фото)
А що у нас на обід? Звичайно ж, ароматний супчик зі свининою, печерицями та картоплею. Складно переоцінити значення супу, особливо взимку, коли холодно і організм вимагає чогось гаряченького!
З настанням холодів ви зобов'язані подбати про своє здоров'я. Тому дивіться, як приготувати суп зі свининою і печерицями. Наваристий і ароматний суп відмінно підходить для обіднього меню. Якщо ви любите перші страви зі сметаною, додайте її при подачі на стіл. Хай щастить!
- Вода - 2, 5 L
- Свинина - 500 грам
- Печериці - 200 грам
- Перловка - 0, 5 склянки
- Картопля - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Масло рослинне - 30 грам
- Зелень - За смаком
- Сіль і перець - За смаком
Свинину промийте і залийте холодною водою. Відваріть до готовності (на це потрібно приблизно 60 хвилин).
Картопля чистим, моєму і ріжемо кубиками.
Подрібнюємо цибулю.
Трьом на тертці моркву.
До готового м'яса додайте картоплю, цибуля і промиту перловку.
На рослинному маслі обсмажуємо кілька хвилин цибулю з морквою. Додаємо печериці, порізані пластинками. tusim 5-6 хвилин.
Витягуємо з каструлі м'ясо, нарізаємо його кубиками і повертаємо назад.
Перекладаємо в суп засмажку ( як тільки буде готова перловка). Солимо і перчимо, варимо 5 хвилин під кришкою.
Подрібнюємо зелень, додаємо її в суп.
Смачного!