Суп з Фарфель і печерицями
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування супу з Фарфель і печерицями. Традиційно суп з Фарфель подають на єврейський Новий рік.
Приготувати такий суп не складно. Для його приготування використовуються такі інгредієнти як: морква, курка, пшеничне борошно, топлене масло, яйця і печериці.
- Топлене масло - 50 грам
- Курки - 1 штука
- Яєць - 3 штуки
- Печериці - 250 грам
- Пшеничного борошна - 2 склянки
- Морква - 1 штука
1. Приготовим фарфель. Розбиваємо куряче яйце в просіяне борошно, додаємо сіль і замішуємо тісто (тісто має бути круте). Води додавати не більше однієї шкаралупи.
2. Поліетиленовою плівкою накриваємо тісто і приблизно годину даємо йому постояти. Потім на крупній тертці тісто натираємо. Щоб підсихало, акуратно розкладаємо натертий Фарфель. Шматочки готового Фарфеля, які злиплися, акуратно роз'єднуємо.
3. З курки варимо бульйон. Додаємо до курки очищену моркву і цибулю, додаємо петрушку, запашний перець горошком, лавровий лист і петрушку.
4. Очищаємо моркву, і соломкою її нарізаємо, на дві-вісім частин розрізаємо печериці.
5. В топленому вершковому маслі підсмажуємо гриби, вогонь великий. Потім до мінімуму зменшуємо вогонь, і приблизно хвилин тридцять п'ять гриби тужать ще. Гриби зрушимо в сторону, і тут же спассеруем моркву.
6. Курку з бульйону дістаємо, в бульйон додаємо гриби, і потім кидаємо сюди Фарфель. Варимо хвилин п'ять-сім, морква додаємо в самому кінці варіння. Чи можемо подавати.