Рецепт Вершковий суп-пюре з печерицями та кабачками фото

Вершковий суп-пюре з печерицями та кабачками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Гриби
Низькокалорійні
На обід , На швидку руку , Літні
Супи
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.

Приготуємо на обід легкий літній супчик з овочів і грибів. Це перевірений рецепт гарячого першого блюда, яке до смаку всій родині.

Опис приготування:

Дуже вдалий рецепт вершкового супу-пюре. При подачі смачніше буде посипати його сухариками. Сухарики ви можете приготувати самостійно. Для цього наріжте хліб кубиками і обсмажте на сухій сковороді.

  • Бульйон - 1 літрів
  • Кабачок - 1 штук
  • Печериці - 200 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штук
  • Картопля - 2 штуки
  • Вершки 20% - 50 грам
  • Зелень - 1 Пучков
  • Часник - 2 зубчики
вершковий суп-пюре з печерицями та кабачками - фото крок 1
У киплячий бульйон додайте нарізану картоплю.
вершковий суп-пюре з печерицями та кабачками - фото крок 2
Кабачки наріжте кубиками. Обсмажте. Додайте подрібнений часник і трохи посоліть. Потім викладіть в каструлю до бульйону.
вершковий суп-пюре з печерицями та кабачками - фото крок 3
Окремо обсмажте печериці з цибулею. Додайте їх в каструлю.
Проваріть все разом хвилин 15. Додати сіль за смаком.
вершковий суп-пюре з печерицями та кабачками - фото крок 4
Потім за допомогою погружного блендера подрібніть все в однорідну масу.
вершковий суп-пюре з печерицями та кабачками - фото крок 5
Поверніть каструлю на плиту. Додайте вершки і подрібнену зелень. Доведіть до кипіння і вимкніть.
вершковий суп-пюре з печерицями та кабачками - фото крок 6
Подавайте гарячим.
Смачного!

Схожі рецепти