Вершковий суп-пюре з печерицями та кабачками
(покроковий рецепт з фото)
Приготуємо на обід легкий літній супчик з овочів і грибів. Це перевірений рецепт гарячого першого блюда, яке до смаку всій родині.
Дуже вдалий рецепт вершкового супу-пюре. При подачі смачніше буде посипати його сухариками. Сухарики ви можете приготувати самостійно. Для цього наріжте хліб кубиками і обсмажте на сухій сковороді.
- Бульйон - 1 літрів
- Кабачок - 1 штук
- Печериці - 200 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штук
- Картопля - 2 штуки
- Вершки 20% - 50 грам
- Зелень - 1 Пучков
- Часник - 2 зубчики
У киплячий бульйон додайте нарізану картоплю.
Кабачки наріжте кубиками. Обсмажте. Додайте подрібнений часник і трохи посоліть. Потім викладіть в каструлю до бульйону.
Окремо обсмажте печериці з цибулею. Додайте їх в каструлю.
Проваріть все разом хвилин 15. Додати сіль за смаком.
Проваріть все разом хвилин 15. Додати сіль за смаком.
Потім за допомогою погружного блендера подрібніть все в однорідну масу.
Поверніть каструлю на плиту. Додайте вершки і подрібнену зелень. Доведіть до кипіння і вимкніть.
Подавайте гарячим.
Смачного!
Смачного!