Сирно-вершковий десерт з малиновим пюре
(покроковий рецепт з фото)
У самий розпал малинового сезону неможливо встояти перед десертом з цієї смачної, ароматної ягодою. Малина відмінно поєднується з сиром, тому ділюся рецептом улюбленого сирно-малинового десерту!
Ніжний, смачний десерт! А виходить він таким, тому що малину в десерт я кладу без кісточок, а сир перетворюю в кремоподібну масу. Прикрашайте десерт тертим шоколадом, свіжими ягодами і насолоджуйтеся - це саме, що ні на є літнє частування!
- Сир - 100 грам
- Молоко - 50 грам
- Вершки 33% - 150 грам
- Цукрова пудра - 3 Ст. Ложки
- Малина свіжа - 250 кілограм
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Шоколад - 30 грам (для прикраси)
Свіжу малину змішайте з цукром і подрібніть блендером в пюре.
Пропустіть через сито, щоб видалити кісточки.
Розкладіть трохи малинового пюре по креманкам.
Подрібніть блендером сир з цукровою пудрою і молоком в однорідну сирну масу.
Окремо збийте вершки, потім з'єднайте в сиром.
Окремо збийте вершки, потім з'єднайте в сиром.
За допомогою кондитерського мішка викладіть сирний крем на малинове пюре.
Зверху посипте десерт тертим шоколадом.
Поставте в холодильник хвилин на 30, щоб він охолов. Смачного!
Смачного!
Поставте в холодильник хвилин на 30, щоб він охолов. Смачного!
Смачного!