Рецепт Картопляний суп-пюре з печерицями фото

Картопляний суп-пюре з печерицями
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Гриби , Печериці
Дієтичне харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Супи , Супи-пюре
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.

Для всіх любителів супів-пюре цей рецепт стане фаворитом. Сьогодні розповім, як приготувати картопляний суп з грибами. Ви будете приємно здивовані результатом і обов'язково захочете ще!

Опис приготування:

Такий супчик відмінно підійде на обід і вечерю. Його унікальний смак безсумнівно сподобається домочадцям, які раніше не пробували нічого подібного. В якості прикраси можна використовувати свіжоспечені грінки. Вони прекрасно підкреслять ніжний смак крем-супу. Обов'язково спробуйте приготувати його будинку і діліться результатом. Кілька шматочків стейка і обсмажених скибочок грибів можна залишити для прикраси!

  • Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
  • Раунд-стейк - 600 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 3 зубчики
  • Гриби - 600 грам
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Яловичий бульйон - 2 склянки
  • Овочевий бульйон - 1 Склянка
  • Вустерширський соус - 1 Ст. Ложка
  • Картопля - 2 штуки
  • Вершки середньої жирності - 300 грам
  • Естрагон свіжий, рубаний - 2 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
1
Розігрійте оливкову олію на сковороді. Стейк приправте сіллю, перцем і обсмажте з двох сторін до золотистої скоринки. На кожну сторону доведеться по три хвилини. Після цього стейк необхідно загорнути у фольгу і відставити.
2
У глибокій сковороді або в каструлі обсмажуємо рубаний лук і часник до золотистого кольору, після додаємо нарізані гриби і тушкуємо до тих пір, поки вони не стануть м'якими.
3
Додаємо до овочевої суміші борошно і ретельно все перемішуємо, потім додаємо овочевий, яловичий бульйон, вустерширський соус і спеції. Ретельно все перемішуємо, доводимо до кипіння.
4
Картоплю нарізаємо кубиками і як тільки суміш закипить, додаємо в неї картоплю.
Стейк нарізаємо на невеликі шматочки і відправляємо в каструлю. Варимо суп протягом 30 хвилин, потім повільно вводимо вершки і гарненько все перемішуємо.
5
Додаємо естрагон, спеції, перемішуємо. Тепер скористаємося занурювальним блендером і пюріруем все до консистенції крему. Суп-пюре картопляний з грибами готовий, смачного!

Схожі рецепти