Салат зі свининою і печерицями
(покроковий рецепт з фото)
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Пісні страви, Рецепти сироїдіння, Веганські страви, Рецепти для схуднення, Роздільне харчування
Дотримуючись запропоновану послідовність дій, ви приготуєте справжнє кулінарне твір - салат зі свининою та печерицями, пікантність якому надають яскраві зерна граната.
Пропонований вашій увазі незвичайний салат відноситься до живильних страв. Незважаючи на простоту приготування, може бути використаний в якості святкової страви. Салат відрізняє колоритний вигляд і прекрасні смакові якості. Може бути доданий в скарбничку ваших рецептів, радувати гостей і викликати гордість членів сім'ї за кулінарні здібності господині.
Дивіться, як приготувати салат зі свининою та печерицями.
- Свинина - 200 грам
- Гранат - 1/2 штуки
- Печериці - 150 грам
- Горіхи волоські - 50 грам
- Салатні листя - 3 штуки
- Лук фіолетовий - 1/2 штуки
- Майонез - 100 грам
- Часник - 1 зубчик
- Масло rafinirovannoe - За смаком
- Перець мелений чорний - За смаком
- Сіль - За смаком
1. Починати необхідно з підготовки свинячої вирізки: вимийте, обсушити, крупно поріжте. Покладіть м'ясо на попередньо розігріту сковороду, хвилин 15 прожарьте з двох сторін.
2. На окремій сковороді підсмажте печериці. Промокніть їх паперовим рушником від залишків жиру і остудіть.
3. Цибулю очистіть від шкірки, поріжте на півкільця, залийте окропом.
4. Для того щоб блюдо придбало сучасний красивий вид, салат порвіть на шматочки руками. Волоські горіхи подрібніть, можете це зробити за допомогою ножа.
5. Приступите до приготування соусу. Змішайте майонез, подрібнений часник, поперчіть. Очистіть гранат, приступите до формування страви.
6. Викладіть на блюдо салатні листя. Покладіть м'ясо, гриби. Зверху насипте цибулю і волоські горіхи. Прикрасьте блюдо точками з соусу, насипте зерна граната. Вітаємо, ваш салат готовий.