Суп з вишнею та варениками
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування супу з вишні і вареників.
Видалити кісточки з 1/2 всій вишні. Розім'яти другу половину всієї вишні прямо разом з кісточками. Залити холодною водою і варити приблизно 7 хвилин. Потім настояти протягом 30 хвилин. Процідити ягоди за допомогою сита.
Додати цукор в відвар. Довести до кипіння і залити суміш крохмалю і охолодженого відвару. Знову довести до кипіння і охолодити.
Замісити тісто для вареників з молока, борошна, сіль і пісочний. До вишням без кісточок додати трохи цукру. Змішати тісто з вишнею для того, щоб зробити вареники. Відварити їх в злегка підсоленій воді. Дати охолонути і залити супом. Подавати зі сметаною.
- Вишня - 700 грам
- Цукор - 200 грам
- Крохмаль - 20 грам
- Мука - 100 грам
- Молоко - 40 грам
- Яйце - 1 штука
- Крем - 100 грам
Додати цукор в відвар. Довести до кипіння і залити суміш крохмалю і охолодженого відвару. Знову довести до кипіння і охолодити.
Замісити тісто для вареників з молока, борошна, сіль і пісочний. До вишням без кісточок додати трохи цукру. Змішати тісто з вишнею для того, щоб зробити вареники. Відварити їх в злегка підсоленій воді. Дати охолонути і залити супом. Подавати зі сметаною.