Рецепт Суп з вишнею та варениками фото

Суп з вишнею та варениками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Вишня
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , Для дітей , На сніданок
Супи , Гарячі страви , Холодні супи
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

Рецепт приготування супу з вишні і вареників.

Опис приготування:

Видалити кісточки з 1/2 всій вишні. Розім'яти другу половину всієї вишні прямо разом з кісточками. Залити холодною водою і варити приблизно 7 хвилин. Потім настояти протягом 30 хвилин. Процідити ягоди за допомогою сита.

Додати цукор в відвар. Довести до кипіння і залити суміш крохмалю і охолодженого відвару. Знову довести до кипіння і охолодити.

Замісити тісто для вареників з молока, борошна, сіль і пісочний. До вишням без кісточок додати трохи цукру. Змішати тісто з вишнею для того, щоб зробити вареники. Відварити їх в злегка підсоленій воді. Дати охолонути і залити супом. Подавати зі сметаною.


  • Вишня - 700 грам
  • Цукор - 200 грам
  • Крохмаль - 20 грам
  • Мука - 100 грам
  • Молоко - 40 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Крем - 100 грам
Видалити кісточки з 1/2 всій вишні. Розім'яти другу половину всієї вишні прямо разом з кісточками. Залити холодною водою і варити приблизно 7 хвилин. Потім настояти протягом 30 хвилин. Процідити ягоди за допомогою сита.

Додати цукор в відвар. Довести до кипіння і залити суміш крохмалю і охолодженого відвару. Знову довести до кипіння і охолодити.

Замісити тісто для вареників з молока, борошна, сіль і пісочний. До вишням без кісточок додати трохи цукру. Змішати тісто з вишнею для того, щоб зробити вареники. Відварити їх в злегка підсоленій воді. Дати охолонути і залити супом. Подавати зі сметаною.

Схожі рецепти