Рецепт Суп з сочевиці з беконом фото

Суп з сочевиці з беконом
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Турецька кухня
М'ясо, Овочі, Субпродукти, Бобові, Морква, Цибуля, Бекон, Сочевиця
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи

Супи відмінно підходять для того, щоб зігрітися і швидко насититися, тому розповім вам, як приготувати суп з сочевиці з беконом. Це дуже ароматний, ситний і легкий в приготуванні суп!

Супи з бекону виходять неймовірно ароматними, і цей не є винятком! Раджу вам готувати відразу велику каструлю, так як суп розлітається на ура! Якщо ви хочете приготувати більш ситний суп, можете додати трохи картоплі. Також за бажанням ви можете перетворити цей суп в крем-суп, скориставшись блендером трохи довше. Подавати такий суп можна з зеленню і сметаною. Обов'язково порадуйте своїх близьких цим блюдом!

  • Сочевиця - 100-150 грам
  • Бекон (скибочку) - 3 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Помідор - 1 штука
  • Курячий бульйон - 1 літр
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Чебрець - За смаком
  • Лавровий лист - 1-2 штук
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
суп з сочевиці з беконом - фото крок 1
1. Для початку наріжте тонкими смужками бекон і обсмажте його в каструлі, щоб він трохи пустив жирок і підсмажився.
суп з сочевиці з беконом - фото крок 2
2. Далі додайте до нього дрібно нарізану цибулю, обсмажте кілька хвилин. Після цього додайте натерту (або дрібно нарізану) морква і часник. Обсмажте до готовності овочів.
суп з сочевиці з беконом - фото крок 3
3. Потім додайте нарізаний невеликими шматочками помідор і промиту сочевицю. Залийте суп курячим бульйоном і в разі потреби додайте воду. Додайте лавровий лист і чебрець, посоліть і поперчіть за смаком.
суп з сочевиці з беконом - фото крок 4
4. Варіть суп приблизно 30 хвилин на середньому вогні, щоб сочевиця добре проварити. Потім занурювальним блендером трохи подрібніть суп.
суп з сочевиці з беконом - фото крок 5
5. Подавайте гарячим, прикрасивши зеленню. Смачного!

Схожі рецепти