Суп з рису і індички
(покроковий рецепт з фото)
Зазвичай купую куряче філе, але в цей раз взяла індичку. З частини зробила гаряче блюдо, а іншу залишила на новий суп. Досить незвичайний варіант сподобався всій родині, сподіваюся, і ви його полюбите.
Прочитайте про те, як приготувати суп з рису і індички, якщо хочете урізноманітнити своє повсякденне меню. Найкраще підійде дикий рис. Текстура ніжна, на основі вершків і масла, з декількома ароматними травами. І до всього цього додається ситна основа на овочах і птиці, так що ніхто не залишиться голодним.
- Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Стебло селери - 2 штуки
- Бульйон з-під індички - 1200 мілілітрів
- Вершки нежирні - 1360 мілілітрів
- Філе індички - 400 грам
- Рис дикий або коричневий - 300 грам
- Часник - 2 зубчики
- Борошно пшеничне - 6 Ст. Ложок
- Лавровий лист - 1 штука
- Розмарин подрібнений - 1 Чайна ложка
- Чебрець сухий мелений - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
1. Для початку в великій каструлі підігрійте вершкове і оливкове масло. Заздалегідь відваріть індичку до готовності для бульйону і філе.
2. Наріжте невеликими шматочками цибулю, морква і селера. Обсмажте овочі в каструлі протягом 9 хвилин, помішуючи.
3. Потім всипте подрібнений часник, чебрець і розмарин. Готуйте ще 1 хвилину.
4. Слідом всипте борошно. Швидко перемішайте. Обсмажте все разом 1 хвилину.
5. Далі влийте бульйон і вершки. Перемішайте. Доведіть суп до кипіння.
6. В кінці всипте рис і індичку, розібрану на волокна. Варіть суп до готовності. Посоліть і поперчіть за смаком. Смачного!