Рецепт Суп з рису і індички фото

Суп з рису і індички
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Індичка , Птах , Крупи , Мал , Філе індички
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Супи
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Зазвичай купую куряче філе, але в цей раз взяла індичку. З частини зробила гаряче блюдо, а іншу залишила на новий суп. Досить незвичайний варіант сподобався всій родині, сподіваюся, і ви його полюбите.

Опис приготування:

Прочитайте про те, як приготувати суп з рису і індички, якщо хочете урізноманітнити своє повсякденне меню. Найкраще підійде дикий рис. Текстура ніжна, на основі вершків і масла, з декількома ароматними травами. І до всього цього додається ситна основа на овочах і птиці, так що ніхто не залишиться голодним.

  • Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Стебло селери - 2 штуки
  • Бульйон з-під індички - 1200 мілілітрів
  • Вершки нежирні - 1360 мілілітрів
  • Філе індички - 400 грам
  • Рис дикий або коричневий - 300 грам
  • Часник - 2 зубчики
  • Борошно пшеничне - 6 Ст. Ложок
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Розмарин подрібнений - 1 Чайна ложка
  • Чебрець сухий мелений - 1 Чайна ложка
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
суп з рису і індички - фото крок 1
1. Для початку в великій каструлі підігрійте вершкове і оливкове масло. Заздалегідь відваріть індичку до готовності для бульйону і філе.
суп з рису і індички - фото крок 2
2. Наріжте невеликими шматочками цибулю, морква і селера. Обсмажте овочі в каструлі протягом 9 хвилин, помішуючи.
суп з рису і індички - фото крок 3
3. Потім всипте подрібнений часник, чебрець і розмарин. Готуйте ще 1 хвилину.
суп з рису і індички - фото крок 4
4. Слідом всипте борошно. Швидко перемішайте. Обсмажте все разом 1 хвилину.
суп з рису і індички - фото крок 5
5. Далі влийте бульйон і вершки. Перемішайте. Доведіть суп до кипіння.
суп з рису і індички - фото крок 6
6. В кінці всипте рис і індичку, розібрану на волокна. Варіть суп до готовності. Посоліть і поперчіть за смаком. Смачного!

Схожі рецепти