Суп з рису
(покроковий рецепт з фото)
Кожна господиня стикається періодично з питанням, ніж урізноманітнити меню. Якщо вам це теж знайоме, то на обід хочу запропонувати нескладну і дуже класну ідею супчика для всієї родини. Запам'ятовуйте!
Пропоную Вашій увазі покрокову інструкцію, як приготувати суп з рису і курочки. Зварити його можна як на плиті, так і в мультиварці. Невеликий набір інгредієнтів робить блюдо досить доступним. Основою може бути як заздалегідь зварений бульйон (овочевий або курячий), так і вода.
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки(+ для часнику)
- Цибулина - 1 штука
- Стебло селери - 1-2 штук
- Курка - 600 грам
- Мал - 3/4 склянки
- Бульйон - 1.5 L (або вода)
- Сіль, спеції, зелень - За смаком
- Часник - 10-12 зубчиків (по бажанню)
- Морква - 1 штука
- Борошно - 3 Ст. Ложки
1. У каструлі розігрійте олію. Викладіть нарізану цибулю, селера, морква і обсмажте до легкого золотистого кольору.
2. Додайте борошно, ретельно перемішайте і смажте ще пару хвилин.
3. Викладіть нарізане кубиками куряче філе. Смажте на середньому вогні хвилин 5, періодично помішуючи.
4. Паралельно відваріть до напівготовності рис.
5. Викладіть рис в каструлю, додайте воду або бульйон.
6. Додайте сіль і спеції за смаком.
7. Варіть на повільному вогні супчик близько 20 хвилин до готовності курки і рису.
Смачного!
Смачного!