Рецепт Суп з пшоном «сік оши» фото

Суп з пшоном «сік оши»
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Узбецька кухня
М'ясо , Баранина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Супи
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Перші страви принаймні в моїй родині, не відрізняються оригінальністю. Пропоную урізноманітнити кухню і приготувати традиційний узбецький суп. Дуже наваристий і ароматний. Пробуємо?

Опис приготування:

Цей суп відноситься до національної узбецької кухні, тому рекомендую точно слідувати рецептурою і рекомендацій до приготування. Тоді Ви отримаєте справжній - смачний і наваристий - узбецький суп!

  • Баранина - 500 грам
  • Пшоно - 100 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Картопля - 2 штуки
  • Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
  • Коріандр мелений - За смаком
  • Зіра мелена - За смаком
  • Помідор - 2 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Перець чилі - За смаком
суп з пшоном
1. Пшоно трохи обсмажте на сковороді. Воно повинно пахнути насінням і бути золотистим. Прохолодний, потім промийте.
суп з пшоном
2. М'ясо наріжте шматочками, половину цибулі наріжте кубиком.
суп з пшоном
3. Обсмажте цибулю і м'ясо разом близько 7 хвилин. Потім приберіть з каструлі.
суп з пшоном
4. Морква почистіть і наріжте брусочками, лук - кубиками.
суп з пшоном
5. Обсмажте цибулю з морквою до золотистого кольору.
суп з пшоном
6. Помідори наріжте кубиком.
суп з пшоном
7. Додайте в каструлю і обсмажуйте всі близько 10 хвилин.
суп з пшоном
8. Картопля почистіть і наріжте кубиком, додайте в каструлю.
суп з пшоном
9. Влийте в каструлю 2 L. Киплячої води, додайте пшоно і обсмажене раніше м'ясо з цибулею. Доведіть до кипіння, потім зменшіть вогонь і варіть близько 30 хвилин.
суп з пшоном
10. Подавайте з зеленою цибулею. Смачного!

Схожі рецепти