Суп з перловкою і куркою
(покроковий рецепт з фото)
Перлова крупа - дуже корисний продукт для нашого здоров'я. Суп з перловкою і куркою виходить смачним і дуже апетитним. До обіднього столу подається з бородінським хлібом і зеленню.
Розповім вам, як зробити суп з перловкою і куркою. Використовуємо такі інгредієнти: перлова крупа, морква, селера, картопля, цибуля ріпчаста, томатна паста, курка, зелень і сіль. Якщо бажаєте - можна додати ще якихось спецій для більшої ароматності супчика. Хай щастить!
- Курка - 300 грам
- Перловка - 2/3 склянки
- Картопля - 4 штуки
- Морква - 1 штука
- Селера - 100 грам
- Соус томатний - 2 Ст. Ложки
- Масло рослинне - За смаком
- Сіль - За смаком
- Зелень - За смаком

Попередньо промиваємо і замочуємо перловку в окропі на пару годин. Куряче м'ясо відварюємо до напівготовності. Кладемо в бульйон перловку і картопля, порізаний кубиками. Варимо на середньому вогні.

Моркву і селеру нарізаємо тонкою соломкою.

Цибулю дрібно нарізаємо і обсмажуємо до м'якості. Потім додаємо моркву і селеру, тушкуємо до красивого золотистого кольору.

Додаємо томатний соус, перемішуємо і тушкуємо ще кілька хвилин.

Коли картопля і перловка будуть готові - додайте в суп засмажку. Також кладемо сіль за смаком і подрібнену зелень.

Варимо суп до готовності. Смачного!