Рецепт Суп з перловки фото

Суп з перловки
(покроковий рецепт з фото)

Грецька кухня
М'ясо, Яловичина, Крупи, Перлова крупа
Пісні страви, Веганські страви
На обід
Супи

Суп з перловки можна приготувати без м'яса, щоб він вийшов пісним, а можна додати в нього курятину, свинину, яловичину або будь-яке інше м'ясо. Тоді перша страва стане смачніше і насиченішим.

Хочете дізнатися, як приготувати суп з перловки так, щоб він був максимально смачним і корисним? Тоді цей рецепт вам допоможе. Обов'язково дайте супу настоятися перед подачею. Тоді він буде дуже ароматним і насиченим.

  • Яловичина - 300 грам
  • Перлова крупа - 1/2 склянки
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Селера - 50 грам
  • Пастернак - 50 грам
  • Морквина - 1 штука
  • Картопля - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Солоні огірки - 2 штуки (або квашені)
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Спеції, сіль - За смаком
суп з перловки - фото крок 1
М'ясо вимийте і зачистите від плівок. Обсушити паперовими рушниками. Наріжте його на шматки середнього розміру. Налийте в каструлю чисту воду, поставте на вогонь. Покладіть в каструлю м'ясо, варіть півгодини.
суп з перловки - фото крок 2
Почистіть моркву, пастернак і селеру. Наріжте коріння тонкою соломкою або кубиками, надішліть їх у бульйон з м'ясом. Варіть на маленькому вогні двадцять хвилин.
суп з перловки - фото крок 3
Промийте перлову крупу, додайте її в каструльку до решти інгредієнтів. Варіть суп під закритою кришкою на слабкому вогні протягом години.
суп з перловки - фото крок 4
Очистіть від лушпиння цибулю. У сковороді розігрійте вершкове масло, пассеруйте на ньому нарізаний дрібними кубиками цибулю. Додайте до цибулі томатну пасту.
суп з перловки - фото крок 5
Солоні огірки наріжте соломкою. За бажанням зніміть з них гострим ножем шкірку. Киньте підготовлені огірки в сковорідку з цибулею, тушкуйте їх п'ять хвилин.
суп з перловки - фото крок 6
Перекладіть вміст сковорідки в каструльку. Посоліть і додайте спеції за смаком. Варіть суп ще п'ятнадцять хвилин. Дайте йому настоятися, а потім подавайте, прикрасивши рубаною зеленню.

Схожі рецепти