Суп з палтуса
(покроковий рецепт з фото)
Палтус - прекрасного не кістлява риба, відрізняється високими смаковими якостями. Нежирне біле м'ясо риби прекрасно підходить для приготування багатьох страв. Давайте сьогодні приготуємо суп з палтуса.
Вашій увазі пропоную дуже простий і легкий суп з палтуса. Готується він досить швидко, протягом 40 хвилин. Суп з палтуса виходить нежирний, але з яскраво вираженим рибним смаком. Щоб урізноманітнити смак, сміливо додавайте різні приправи. Наприклад, я дуже люблю додавати орегано і майоран, а також лавровий лист і запашний перець.
- Картопля - 4 штуки
- Палтус - 1/2 штуки (близько 700 г)
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Лимон - 1 штука
- Свіжа зелень - - За смаком
- Сіль, перець, приправи - - За смаком
Підготуємо всі необхідні інгредієнти
Картопля наріжемо красивими кубиками.
Акуратною соломкою нарізаємо моркву.
Мельк narezhem цибулю.
Невеликими шматочками нарізаємо філе риби.
Спершу в воду кидаємо цибулю і моркву, через 10 хвилин закидаємо картопля. Ще через 10 хвилин закладаємо в каструлю рибу. Ставимо невеликий вогонь і варимо під закритою кришкою ще близько 20 хвилин. Не забудьте посолити поперчити і додати улюблених приправ. В кінці додаємо нарубану свіжу зелень і кружечок лимона (можна кожному окремо в тарілку). Смачного!