Суп з кабачків і цвітної капусти
(покроковий рецепт з фото)
Такий суп з кабачків і цвітної капусти в домашніх умовах я готую в сезон овочів. І страви звичні урізноманітнити можна як завгодно, та й корисніше виходить, і смак більш насиченим. Спробуйте, смачно!
Цей дуже смачний і легкий суп з кабачків і цвітної капусти ідеально підходить для літніх обідів! Адже майже всі інгредієнти - сезонні, так що і суп виходить дуже корисним, смачним і навіть дієтичним (якщо не станете додавати жирний бульйон і багато масла при обсмажуванні овочів). Бажаю удачі!
- Цвітна капуста - 1 штука(1 коб)
- Картопля - 3 штуки
- Кабачок - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 2 штуки
- Кукурудза консервована - За смаком
- Спеції - За смаком
- Зелень - За смаком
1. Картоплю і кабачок очищаємо від шкірки, ріжемо шматочками, заливаємо водою або бульйоном і ставимо на плиту.
2. Цибулю і моркву тим часом подрібнити і обсмажити на олії до золотистого кольору. Коли вже бульйон закипить і картопля буде готова - додамо зажарку разом з маслом зі сковороди.
3. Капусту ділимо на суцвіття, додамо в суп. Для красивого виду я ще додаю жменю консервованої кукурудзи, але це не обов'язково. Сюди ж - зелень за смаком і спеції.
4. Киплячий суп тримаємо ще 5 хвилин на слабкому вогні, а потім ще 19 хвилин під кришкою. Я закликаю всіх вас до столу!