Рецепт Суп з кабачків і цвітної капусти фото

Суп з кабачків і цвітної капусти
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Іспанська кухня
Овочі, Капуста, Кабачок, Кольорова капуста
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, Рецепти для схуднення
На обід
Супи

Такий суп з кабачків і цвітної капусти в домашніх умовах я готую в сезон овочів. І страви звичні урізноманітнити можна як завгодно, та й корисніше виходить, і смак більш насиченим. Спробуйте, смачно!

Цей дуже смачний і легкий суп з кабачків і цвітної капусти ідеально підходить для літніх обідів! Адже майже всі інгредієнти - сезонні, так що і суп виходить дуже корисним, смачним і навіть дієтичним (якщо не станете додавати жирний бульйон і багато масла при обсмажуванні овочів). Бажаю удачі!

  • Цвітна капуста - 1 штука(1 коб)
  • Картопля - 3 штуки
  • Кабачок - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля - 2 штуки
  • Кукурудза консервована - За смаком
  • Спеції - За смаком
  • Зелень - За смаком
суп з кабачків і цвітної капусти - фото крок 1
1. Картоплю і кабачок очищаємо від шкірки, ріжемо шматочками, заливаємо водою або бульйоном і ставимо на плиту.
суп з кабачків і цвітної капусти - фото крок 2
2. Цибулю і моркву тим часом подрібнити і обсмажити на олії до золотистого кольору. Коли вже бульйон закипить і картопля буде готова - додамо зажарку разом з маслом зі сковороди.
суп з кабачків і цвітної капусти - фото крок 3
3. Капусту ділимо на суцвіття, додамо в суп. Для красивого виду я ще додаю жменю консервованої кукурудзи, але це не обов'язково. Сюди ж - зелень за смаком і спеції.
суп з кабачків і цвітної капусти - фото крок 4
4. Киплячий суп тримаємо ще 5 хвилин на слабкому вогні, а потім ще 19 хвилин під кришкою. Я закликаю всіх вас до столу!

Схожі рецепти