Рагу з цвітної капусти і кабачків
(покроковий рецепт з фото)
Рагу - дуже популярне в нашій родині блюдо. Тут немає нічого дивного, адже овочі люблять все, а якщо їх правильно приготувати, так взагалі пальчики оближеш. Рекомендую рагу на обід або вечерю.
Приготуємо рагу з цвітної капусти і кабачків в домашніх умовах. Цвітну капусту відварити до напівготовності в киплячій воді. Обсмажуємо на сковороді цибулю і моркву, додаємо помідори. tusim 5 хвилин і закладаємо картоплю і кабачки. Також вливаємо овочевий бульйон і продовжуємо готувати ще 15 хвилин. В кінці кладемо капусту, доводимо страву до готовності. Коли картопля буде готовий - знімаємо рагу з вогню. Хай щастить!
- Цвітна капуста - 500 грам
- Кабачки - 300 грам
- Помідори - 4 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Картопля - 2 штуки
- Овочевий бульйон - За смаком
- Сіль і перець - За смаком
Капусту розбираємо на дрібні суцвіття.
Дрібно нарізаємо цибулю, морква ріжемо кубиками.
Кабачки і картоплю також нарізаємо кубиками. Помідори обшпарюємо окропом і знімаємо з них шкірку.
У киплячій, підсоленій воді відваріть цвітну капусту. Варити 3-5 хвилин.
У глибокій сковороді розігріваємо олію і обсмажуємо на ньому цибулю з морквою. Через кілька хвилин додайте помідори, тушкуйте разом 3-5 хвилин. Тепер кладемо кабачки і картопля і заливаємо все бульйоном. Перемішуємо і тушкуємо під кришкою 10-15 хвилин.
Додаємо варену цвітну капусту. Кладемо улюблені спеції і продовжуємо тушкувати до готовності картоплі.
Смачного!