Рецепт Рагу з кабачків і капусти фото

Рагу з кабачків і капусти
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Капуста, Кабачок
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Рагу

Легкий варіант обіду або вечері. Блюдо для балерин Ніякої картоплі.

Приготуйте овочеве рагу з кабачків, капусти, морква і цибуля. Страва - свіже, яскраве на смак і колір, а готується просто. Дивимося рецепт.

  • Кабачки - 2 штуки
  • Капуста білокачанна молода - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Рослинна олія - 20 мілілітрів
  • Сіль, спеції - За смаком
рагу з кабачків і капусти - фото крок 1
Кабачки нарізати довільно.
рагу з кабачків і капусти - фото крок 2
Капусту молоду нашаткувати тонкою соломкою.
рагу з кабачків і капусти - фото крок 3
Нарізати дрібно цибулю.
рагу з кабачків і капусти - фото крок 4
Натріть на тертці моркву.
рагу з кабачків і капусти - фото крок 5
На сковороді обсмажити цибулю і Мокрова.
рагу з кабачків і капусти - фото крок 6
Додайте кабачки. Гасіть разом 10 хвилин.
рагу з кабачків і капусти - фото крок 7
Додайте капусту, перемішайте відразу. Гасіть під кришкою. Можна підлити трохи води. Гасіть до готовності. В самому кінці посоліть і поперчіть за смаком.
рагу з кабачків і капусти - фото крок 8
Смачного. Подавати гарячим.

Схожі рецепти