Рагу з кабачків і капусти
(покроковий рецепт з фото)
Легкий варіант обіду або вечері. Блюдо для балерин Ніякої картоплі.
Приготуйте овочеве рагу з кабачків, капусти, морква і цибуля. Страва - свіже, яскраве на смак і колір, а готується просто. Дивимося рецепт.
- Кабачки - 2 штуки
- Капуста білокачанна молода - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Рослинна олія - 20 мілілітрів
- Сіль, спеції - За смаком
Кабачки нарізати довільно.
Капусту молоду нашаткувати тонкою соломкою.
Нарізати дрібно цибулю.
Натріть на тертці моркву.
На сковороді обсмажити цибулю і Мокрова.
Додайте кабачки. Гасіть разом 10 хвилин.
Додайте капусту, перемішайте відразу. Гасіть під кришкою. Можна підлити трохи води. Гасіть до готовності. В самому кінці посоліть і поперчіть за смаком.
Смачного. Подавати гарячим.