Рецепт Суп-пюре з кабачків і цвітної капусти фото

Суп-пюре з кабачків і цвітної капусти
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Капуста , Кабачок , Кольорова капуста
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід
Супи , Супи-пюре
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

Цей суп-пюре з кабачків і цвітної капусти в домашніх умовах готувати швидко і просто. Щоб суп виглядав красивіше, я ще додала фрикадельки - вегетаріанців в родині немає. Суп смачний і без них.

Опис приготування:

Я свого часу від цього рецепта приготування супу-пюре з кабачків і цвітної капусти була в захваті! Коли сиділа на дієті, - тільки ним і харчувалася! А ось домочадців мучити не стала, - додала ще й фрикадельки в кожну порцію. Так, і їх я потроху привчаю до правильного харчування, і сама не"зриваюся" . Спробуйте, це дійсно смачно!

  • Фарш - 400 грам
  • Вершки - 200 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Кабачок - 1 штука
  • Цвітна капуста - 1 штука(1 коб)
  • Спеції - За смаком
  • Зелень - За смаком
суп-пюре з кабачків і цвітної капусти - фото крок 1
1. Цибуля подрібнити і змішати з фаршем. Трохи підсолити і зліпимо фрикадельки. Обсмажити їх з усіх боків на олії. Залишимо поки осторонь.
суп-пюре з кабачків і цвітної капусти - фото крок 2
2. Кабачок і цвітну капусту відварити до готовності на воді або бульйоні. Спеції - за смаком.
суп-пюре з кабачків і цвітної капусти - фото крок 3
3. Готові овочі виловлюємо з каструлі, измельчим в блендері разом з вершками. Повертаємо в каструлю і варимо ще 10 хвилин. Спеції - за смаком.
суп-пюре з кабачків і цвітної капусти - фото крок 4
4. При подачі прикрашаємо свіжою зеленню і додаємо фрикадельки. Готово!

Схожі рецепти