Суп-пюре з кабачків і цвітної капусти
(покроковий рецепт з фото)
Цей суп-пюре з кабачків і цвітної капусти в домашніх умовах готувати швидко і просто. Щоб суп виглядав красивіше, я ще додала фрикадельки - вегетаріанців в родині немає. Суп смачний і без них.
Я свого часу від цього рецепта приготування супу-пюре з кабачків і цвітної капусти була в захваті! Коли сиділа на дієті, - тільки ним і харчувалася! А ось домочадців мучити не стала, - додала ще й фрикадельки в кожну порцію. Так, і їх я потроху привчаю до правильного харчування, і сама не "зриваюся" . Спробуйте, це дійсно смачно!
- Фарш - 400 грам
- Вершки - 200 грам
- Цибуля - 1 штука
- Кабачок - 1 штука
- Цвітна капуста - 1 штука(1 коб)
- Спеції - За смаком
- Зелень - За смаком
1. Цибуля подрібнити і змішати з фаршем. Трохи підсолити і зліпимо фрикадельки. Обсмажити їх з усіх боків на олії. Залишимо поки осторонь.
2. Кабачок і цвітну капусту відварити до готовності на воді або бульйоні. Спеції - за смаком.
3. Готові овочі виловлюємо з каструлі, измельчим в блендері разом з вершками. Повертаємо в каструлю і варимо ще 10 хвилин. Спеції - за смаком.
4. При подачі прикрашаємо свіжою зеленню і додаємо фрикадельки. Готово!