Суп з кабачків і брокколі
(покроковий рецепт з фото)
Любителям легкий овочевих перших страв рекомендую спробувати приготувати суп з кабачків і брокколі в домашніх умовах. Він дуже ніжний, апетитний і зовсім нескладний.
Рецепт приготування супу з кабачків і брокколі підійде як для дорослого, так і для дитячого меню. В даному варіанті мінімум інгредієнтів, але при бажанні ви можете використовувати вершки, сирний сир або навіть скибочки обсмаженого бекону для подачі. Побалуйте себе корисним супчиком!
- Кабачок - 2 штуки
- Брокколі - 1 штука
- Лук-пориста - 2 штуки
- Сіль - 0.5 чайних ложки
- Перець - 1 щіпка
1. Готується суп з кабачків і брокколі в домашніх умовах дійсно просто і швидко. Для початку вимийте і наріжте цибулю-порей.
2. Брокколі вимийте і розділіть на суцвіття, видаливши грубі частини.
3. Викладіть брокколі і цибулю-порей в каструлю, залийте їх чистою водою так, щоб вона покрила овочі. Поставте на вогонь, доведіть до кипіння і варіть 5-10 хвилин до м'якості.
4. Паралельно вимийте, обсушити і натріть на середній терці кабачки.
5. Викладіть їх в каструлю, проваріть все ще хвилин 7-10 на середньому вогні.
6. Коли овочі стали м'якими, можна знімати суп з вогню.
7. Перелийте його в чашу блендера і подрібніть. Посоліть і поперчіть за смаком. Ось і весь секрет, як приготувати суп з кабачків і брокколі.
Відразу ж подавайте його до столу. Смачного!
Відразу ж подавайте його до столу. Смачного!