Дієтичний суп з кабачків
(покроковий рецепт з фото)
Щоб зробити суп дієтичним, потрібно виключити жири і картопля. Саме такий суп я пропоную зварити з кабачками і рісом.Ситно, і для дієтичного дитячого столу ідеально підходить.
Овочі для супу подрібніть і відваріть з рисом в солоній воді. Готовий суп заправте зеленню і улюбленими спеціями. Хай щастить!
- Кабачок - 200-300 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Зелень - За смаком
- Мал - 100 грам
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком

Підготуємо продукти для супу.

Поріжте дрібно цибулю і моркву. Поставте воду для супу закипати.

Переберія і промийте ретельно рис (до чистої води). У киплячу воду викладаємо рис, цибулю і моркву. Посолити за смаком, варимо до готовності.

Кабачок потрібно дрібно порізати, можна використовувати крупну тертку.

У готовий суп кладемо ароматні трави, спеції, кабачок і зелень. Варіть 5-7 хвилин, потім вимикайте. Суп готовий!