Рецепт Суп з фаршем і рисом фото

Суп з фаршем і рисом
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
М'ясо , Фарш , Крупи , Мал
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи
Кількість порцій: 6
Час приготування: 40 хв.

Супчик, приготований за цим рецептом, виходить дуже смачним і ситним. Готується він ну дуже легко. Обов'язково спробуйте суп з фаршем і рисом.

Опис приготування:

На сковороді обсмажити цибулю з морквою, додайте фарш, обсмажуйте разом. Відваріть картоплю, нарізаний кубиками. Додайте рис. Варіть, потім додайте до рису з картоплею зажарку зі сковороди, а також - печериці. Доведіть суп до готовності.

  • Картопля - 5 штук
  • Фарш свинячий - 200 грам
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Мал - 3 Ст. Ложки
  • Вода - 2 L
  • Сіль, перець, лавровий лист - За смаком
  • Рослинна олія - 20 мілілітрів
  • Печериці - 100 грам
суп з фаршем і рисом - фото крок 1
Моркву натріть на крупній тертці.
суп з фаршем і рисом - фото крок 2
Ріпчасту цибулю подрібніть ножем (або блендер, комбайном).
суп з фаршем і рисом - фото крок 3
На сковороді з рослинним маслом обсмажити цибулю до рум'яності. Потім додайте моркву. Обсмажте все разом.
суп з фаршем і рисом - фото крок 4
Додайте фарш, швидко змішайте його з овочами. Розбийте грудочки. При необхідності влийте 2 ст. Ложки води. Обсмажте фарш з овочами до готовності.
суп з фаршем і рисом - фото крок 5
У каструлю помістіть очищену картоплю, який необхідно нарізати на кубики. Залийте його водою і поставте варитися.
суп з фаршем і рисом - фото крок 6
Промийте 3 ст. Ложки рису. Злийте воду. Через 10 хвилин після закипання закладаємо в воду до картоплі рис. Варимо 7 хвилин.
суп з фаршем і рисом - фото крок 7
Додайте в суп засмажку, сирі нарізані печериці. Варіть ще 7 хвилин до готовності овочів. Додати сіль, поперчіть. Добавльте в киплячий бульйон лавровий лист. Доведіть суп до готовності. В кінці варіння лавровий лист слід витягнути.
суп з фаршем і рисом - фото крок 8
Суп розлийте по тарілках і подавайте до столу.

Схожі рецепти