Суп з цвітної капусти з вершками
(покроковий рецепт з фото)
Це дуже простий рецепт супу з цвітної капусти з вершками. Спробуйте, ніхто не залишиться байдужим! Вас будуть довго нахвалювати, не здогадуючись, що готування у вас відняла всього півгодини! раджу!
Хочу поділитися простим рецептом супу з цвітної капусти з вершками. Блюдо виходить ніжне й ароматне, але при цьому ситне. Варимо під кришкою на повільному вогні.
- Кольорова капуста - 1 кілограм (свіжа або морожена)
- Овочевий бульйон - 2 склянки
- Вершки - 2 склянки (нежирні)
- Вершкове масло - 30 грам
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки (краще - оливкова)
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
- Петрушка - За смаком (свіжа або сушена)
- Пармезан - За смаком (можна не додавати)
- Цибулина - 1 штука
- Часник - 1-2 зубчиків
1. Приготуйте продукти для супу. Бульйон використовуйте зварений або розведіть у воді кубики. Лук і чистий Chesnok, дрібно наріжте.
2. У товстостінній каструлі, в якій будете варити суп, прогрійте вершкове і рослинне масло, обсмажте до прозорості цибулю і часник. Потім додайте нарізану капусту.
3. Обсмажуйте, помішуючи, протягом п'яти хвилин, потім додайте бульйон. Доведіть до кипіння, потім знизьте вогонь і варіть хвилин 20-25.
4. Зніміть каструлю з супом з вогню. За допомогою погружного блендера збийте суп до однорідного стану. Потім влийте вершки, перемішайте і ще раз прогрійте до легкого кипіння. Зніміть, приправте петрушкою і тертим сиром (якщо бажаєте) і подавайте. Приємного!