Суп з булгуром
(покроковий рецепт з фото)
Суп - це важливе блюдо, яке повинно бути в щоденному раціоні людини. Тому хочу поділитися з вами рецептом чудового супу з булгуром, який готується в мультиварці.
Це смачний і ароматний суп, який дуже легко готувати, особливо в мультиварці. Він досить швидко і добре засвоюється в шлунку людини, наповнюючи організм життєвим теплом і енергією. Можна рекомендувати людям, страждаючим захворюваннями шлунково-кишкового тракту. Дивіться рецепт, як приготувати суп з булгуром.
- Картопля - 4 штуки
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Манна крупа - 120 грам
- Олія соняшникова - 5 Ст. Ложок
- Бульйон м'ясний - 2 L
- Сіль, чорний мелений перець - За смаком
- Лавровий лист - 2 штуки
- Кріп свіжий в пучку - 1/2 штуки
Морквину очищаємо від шкірки, гарненько моєму її і натираємо на середній або навіть можна на крупній тертці. Цибуля також очищаємо від шкірки і нарізаємо невеликими кубиками. Складаємо підготовлену моркву і цибулю в чашу мультиварки, наливаємо туди масло. Встановлюємо мультиварку в режим смаження на 3-5 хвилин. За цей час кілька разів перемішуємо овочі.
Картопля також моєму, чистимо і нарізаємо кубиками невеликого розміру. Відправляємо підготовлену картоплю до обсмаженою овочам, туди ж додаємо булгур.
У чашу до підготовленим овочів додаємо бульйон. Можна заливати овочевий або м'ясний бульйон. Втім, можна використовувати і звичайну очищену воду. Кладемо лавровий лист, чорний перець і сіль. Закриваємо кришку мультиварки і встановлюємо режим «суп». Час має виставитися автоматично - 12 хвилин. Цього цілком достатньо.
Після закінчення вищевказаного часу чашу з супом можна діставати. Суп з булгуром зверху посипаємо нарубаним кропом, перемішуємо. Смачного!