Суп з баранини з капустою
(покроковий рецепт з фото)
Рекомендую вам дізнатися, як приготувати суп з баранини з капустою, і зробити його для своїх домочадців. Дуже наваристий, ситний і смачний суп виходить. Та ще й виглядає свіжо і апетитно!
У мене немає сумнівів в тому, що такий суп з баранини з капустою в домашніх умовах у вас вийти на все 100! Дійсно смачний і ситний суп. При всьому тому - він досить легкий і прозорий виходить, і специфічного запаху від баранини взагалі не відчувається! Так що рекомендую вам цей простий рецепт супу з баранини з капустою варити саме так, а саму відварну баранину подавати окремо з хроном або соєвим соусом. Бажаю удачі!
- Баранина - 600 грам
- Вода - 2 L
- Картопля - 4-5 штук
- Морква - 1 штука
- Капуста - 300 грам
- Яйця - 3 штуки
- Зелена цибуля - За смаком
- Спеції - За смаком
1. М'ясо заливаємо водою і ставимо на плиту. Як закипить. Знімаємо піну, солимо і перчимо до смаку. Готове відварне м'ясо виймаємо.
2. У киплячий бульйон відправляємо морквину соломкою і картопля брусочками.
3. Коли картопля майже вже буде готова, - додаємо дрібно посічену капусту. При необхідності додамо ще солі і приправ. Варимо до готовності.
4. Поки суп готується, відваріть яйця і наріжте дрібно зелену цибульку. Додаємо половинки яєць і цибулю до вже готового супу.
5. Смачного!