Суп «Xarco» з perlovkoy
(покроковий рецепт з фото)
У зиязикай період все більше хочеться гарячих страв, так як зігрітися тільки за допомогою теплого одягу не завжди вдається. Спробуйте приготувати такий простий, але дуже ситний і наваристий суп "харчо" .
Щоб суп вийшов більш ситним, просто додайте в нього крупу. Відмінно підійде перловка. Вона добре підходить до багатьох супів, і харчо тут не буде винятком. Про те, як приготувати суп "харчо" з perlovkoy, ви зможете дізнатися з цього покрокового рецепта, в якому процес приготування супу розписаний максимально точно.
- Перлова крупа - 1/2 склянки
- Квашена капуста - 300 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Картопля - 2 штуки
- Томатна паста - 3 Ст. Ложки
- Яловичина або свинина - 200 грам
- Часник - 3 зубчики
- Зелень - За смаком
- Копчена грудинка - 100 грам
Кислу капусту дістаньте з банки і трохи відіжміть, щоб позбутися від зайвої рідини. Також обсмажте її в тій же сковороді, де ви готували м'ясо. Перекладіть капусту в каструльку з м'ясом.
Перлову крупу промийте під проточною водою. Це зручно робити, якщо насипати її в друшляк. Потім окремо відваріть крупу до готовності і перекладіть в каструлю до решти інгредієнтів.