Суп-пюре зі шпинатом
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите легкі і апетитні овочеві супчики, то цей рецепт точно варто взяти на замітку. Ніжний, яскравий і дуже класний, він підкорять своїм смаком з першої ложки. Рекомендую придивитися!
Перед вами цікава і нескладна ідея, як приготувати суп-пюре зі шпинатом і кабачком. Таке блюдо чудово підійде для меню як дорослих, так і малюків. Подавати до столу його можна з зеленню або сухариками. Вершковий смак, насичений аромат і ніжна консистенція - це чудовий супчик без зайвого клопоту.
- Кабачок - 2-3 штук
- Шпинат - 2 пучка
- Часник - 2-4 зубчиків
- Вершки - 500 мілілітрів (можна замінити молоком)
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Зелень - 1 щіпка
- Гарбузове насіння - 1 щіпка
1. У каструлі розігрійте оливкову олію і обсмажте нарізаний дрібно часник.
2. Кабачки (використовувати в супі бажано невеликі і молоді) вимийте, обсушити і наріжте невеликими шматочками. Надішліть в каструлю. Обсмажте на середньому вогні хвилин 5, помішуючи.
3. Додайте вимитий і обсушенний шпинат. Час від часу помішуючи, залиште нудитися хвилин на 10.
4. За цей час шпинат помітно зменшиться в обсязі.
5. Влийте в каструлю вершки.
6. Додайте за смаком сіль.
7. І перець. Залиште на повільному вогні.
8. Коли кабачки стануть м'якими, за допомогою погружного блендера збийте овочі до однорідності.
9. Ось такий апетитний і яскравий суп-пюре вийде в результаті.
10. Перед подачею в тарілку можна додати дрібку свіжої зелені і смажене гарбузове насіння. Смачного!