Пюре зі шпинатом
(покроковий рецепт з фото)
Пюре - один з моїх улюблених гарнірів. Все тому, що воно добре поєднується з багатьма гарячими стравами з м'яса і риби. А можна подавати його і в якості основного легкого страви. Вибирати тільки вам!
Пропоную ознайомитися з тим, як приготувати пюре зі шпинатом. Думаю, що ви часто захочете його робити. Дуже ніжне блюдо здивує своїм смаком і зовнішнім виглядом. Діти люблять їсти щось яскраве, тому їм напевно має сподобатися! В іншому ж все як завжди в приготуванні, тільки зробіть потрібну вам консистенцію.
- Картопля - 2 кілограма
- Вершкове масло - 50 грам
- Шпинат - 100 грам
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Картопля почистіть, помийте і відваріть до готовності (близько 40 хвилин) в підсоленій воді.
Воду від картоплі не виливайте, а залиште в окремій мисці.
Шпинат промийте, видаліть його стебла. Залиште листя в друшляку, щоб стекла вся вода.
Замочіть листя у воді з під картоплі на 3 хвилини.
Потім подрібніть шпинат в блендері разом з 0, 5 склянки картопляного відвару.
Картопля растолчіте в пюре. Додайте в нього масло і шпинат.
Добре все перемішайте. Посоліть і поперчіть за смак. Смачного!