Рецепт Суп-пюре з копченою куркою фото

Суп-пюре з копченою куркою
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Птах , Курка , Курка копчена
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Пісні страви
На обід
Супи , Супи-пюре
Кількість порцій: 6
Час приготування: 30 хв.

Незвичайний вид супу. Дуже приємний на смак. М'ясо курки всього лише відтіняє ніжну консистенцію і надає пікантний смак.

Опис приготування:

Овочі наріжте кубиками, картопля ставте варитися. Цибуля, морква і кабачок обсмажте. З'єднайте в каструлі всі інгредієнти, заправте. Готовий суп пюріруйте блендером.

  • Картопля - 6 штук
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Кабачок - 1 штука
  • Рослинна олія - 50 мілілітрів
  • Вода - 2 L
  • Сіль, перець, спеції - За смаком
  • Курка копчена - 400 грам
суп-пюре з копченою куркою - фото крок 1
Моркву і цибулю очищуємо і нарізаємо звичним способом для супу. Морква можна натерти на тертці.
суп-пюре з копченою куркою - фото крок 2
Картоплю очистити і нарізати кубиком. Складіть картоплю в каструлю і залийте окропом. Поставте варитися.
суп-пюре з копченою куркою - фото крок 3
На рослинному маслі обсмажити цибулю, після, додайте моркву, очищений від шкірки кабачок. Гасіть все разом 10 хвилин.
суп-пюре з копченою куркою - фото крок 4
М'ясо птиці зрізати з кістки. Нарізати невеликими шматочками. У мене курка копчена. Я використовую два види м'яса (філейне і м'ясо з ноги).
суп-пюре з копченою куркою - фото крок 5
Овочеву зажарку і 50% м'яса додайте в киплячий картопляний відвар. Додайте відразу спеції (без солі). Дайте продуктам розваритися в супі. Бульйон наповниться ароматами.
суп-пюре з копченою куркою - фото крок 6
Готовий суп посолити. Перевірити на спеції і, за потреби, їх додати. Занурювальним блендером пюріруйте суп до однорідної консистенції і тільки після цього додайте в суп куряче м'ясо. Розлийте суп по мисках і подайте до столу. Зелень за бажанням.
Такий суп добре подавати з часниковими грінками.

Схожі рецепти