Суп-пюре з копченою куркою
(покроковий рецепт з фото)
Незвичайний вид супу. Дуже приємний на смак. М'ясо курки всього лише відтіняє ніжну консистенцію і надає пікантний смак.
Овочі наріжте кубиками, картопля ставте варитися. Цибуля, морква і кабачок обсмажте. З'єднайте в каструлі всі інгредієнти, заправте. Готовий суп пюріруйте блендером.
- Картопля - 6 штук
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Кабачок - 1 штука
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Вода - 2 L
- Сіль, перець, спеції - За смаком
- Курка копчена - 400 грам
Моркву і цибулю очищуємо і нарізаємо звичним способом для супу. Морква можна натерти на тертці.
Картоплю очистити і нарізати кубиком. Складіть картоплю в каструлю і залийте окропом. Поставте варитися.
На рослинному маслі обсмажити цибулю, після, додайте моркву, очищений від шкірки кабачок. Гасіть все разом 10 хвилин.
М'ясо птиці зрізати з кістки. Нарізати невеликими шматочками. У мене курка копчена. Я використовую два види м'яса (філейне і м'ясо з ноги).
Овочеву зажарку і 50% м'яса додайте в киплячий картопляний відвар. Додайте відразу спеції (без солі). Дайте продуктам розваритися в супі. Бульйон наповниться ароматами.
Готовий суп посолити. Перевірити на спеції і, за потреби, їх додати. Занурювальним блендером пюріруйте суп до однорідної консистенції і тільки після цього додайте в суп куряче м'ясо. Розлийте суп по мисках і подайте до столу. Зелень за бажанням.
Такий суп добре подавати з часниковими грінками.
Такий суп добре подавати з часниковими грінками.