Рецепт Сирний суп з копченою куркою фото

Сирний суп з копченою куркою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Молочні продукти , Птах , Сир , Курка , Моцарелла , Курка копчена
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи , Страви копчені
Кількість порцій: 6
Час приготування: 30 хв.

Сирний суп з копченою куркою - швидке в приготуванні блюдо, яке слід взяти на замітку зайнятим господаркам. Правда, для цієї страви знадобляться готові напівфабрикати - копчена курка і бульйон.

Опис приготування:

Як приготувати сирний суп з копченою куркою?

1. Спочатку приготуємо все інгредієнти для сирного супу з копченою куркою. Цибулину і часник очистіть. Наріжте цибулю кубиками, часник подрібніть.

2. Морква почистіть, промийте, наріжте брусочками або натріть на крупній тертці.

3. Селера подрібніть.

4. Курку наріжте шматочками.

5. У велику каструлю влийте рослинного масла, прогрійте на середньому вогні, викладіть нарізану цибулю і часник і обсмажте до м'якості, періодично помішуючи. Буде достатньо 5 хвилин.

6. Додайте до цибулі приготовані морква і селера, смажте ще хвилин 5.

7. Додайте томатну пасту, прогрейте, потім влийте курячий бульйон, додайте курку і доведіть до кипіння.

8. Як тільки суп закипить, понизьте вогонь до повільного і додайте молоко. Варіть на повільному кипінні протягом 10 хвилин.

9. Якщо бажаєте, додайте макарони. Перед закінченням приготування додайте сир, зніміть з вогню і перемішайте.

Сирний суп з копченою куркою готовий!

Смачного!

  • Копчена курка - 300 грам
  • Сир Моцарелла тертий - 50-60 грам
  • Цибулина - 1 штука (невелика)
  • Часник - 1 зубчик
  • Селера, стебла - 2 штуки
  • Молоко знежирене - 2 склянки
  • Курячий бульйон - 4 склянки
  • Морква - 1 штука
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Томатна паста - 1-2 Ст. Ложок
Як приготувати сирний суп з копченою куркою?

1. Спочатку приготуємо все інгредієнти для сирного супу з копченою куркою. Цибулину і часник очистіть. Наріжте цибулю кубиками, часник подрібніть.

2. Морква почистіть, промийте, наріжте брусочками або натріть на крупній тертці.

3. Селера подрібніть.

4. Курку наріжте шматочками.

5. У велику каструлю влийте рослинного масла, прогрійте на середньому вогні, викладіть нарізану цибулю і часник і обсмажте до м'якості, періодично помішуючи. Буде достатньо 5 хвилин.

6. Додайте до цибулі приготовані морква і селера, смажте ще хвилин 5.

7. Додайте томатну пасту, прогрейте, потім влийте курячий бульйон, додайте курку і доведіть до кипіння.

8. Як тільки суп закипить, понизьте вогонь до повільного і додайте молоко. Варіть на повільному кипінні протягом 10 хвилин.

9. Якщо бажаєте, додайте макарони. Перед закінченням приготування додайте сир, зніміть з вогню і перемішайте.

Сирний суп з копченою куркою готовий!

Смачного!

Схожі рецепти