Суп з копченою куркою
(покроковий рецепт з фото)
Існує безліч рецептів супів. Я пропоную вашій увазі цікаву страву - вершковий суп з копченою куркою. Спробуйте, раптом сподобається?
Якщо ви шукаєте ідеї для приготування страви на кожен день - ви потрапили за адресою. Простий і легкий у приготуванні рецепт супу з копченою куркою з фото доведеться вам до вподоби. Особливо гарний цей рецепт, якщо у вас під рукою знайдеться небагато курячого бульйону - свіжого або замороженого. Крім того, суп цей можна приготувати і зі свіжої курки, але в цьому випадку загубиться особливий, специфічний смак. Дізнайтеся, як приготувати суп з копченою куркою!
- Бекон - 70 грам
- Цибуля - 50 грам
- Морква - 150 грам
- Біле сухе вино - 60 мілілітрів
- Курячий бульйон - 1 літр
- Картопля - 100 грам
- Консервована кукурудза - 200 грам
- Копчена куряча грудка - 350 грам
- Вершки - 250 мілілітрів(10% вершки)
- Сухий майоран - 1/2 чайних ложки
- Сіль, спеції - - За смаком
Наріжте бекон тонкими смужками, викладіть на сковороду і обсмажуйте 5 хвилин, до тих пір поки бекон не стане коричневим і хрустким. Обсмажений бекон перекладіть на тарілку, застелену паперовими рушниками, щоб позбутися від зайвого жиру.
Наріжте цибулю і моркву дрібними кубиками, картопля - середніми кубиками. У сковороду, де смажився бекон, викладіть цибулю і моркву і смажте протягом 5 хвилин (попередньо приберіть витоплений жир, залиште тільки 2 столові ложки).
Потім додайте в сковороду вино і залиште на вогні на 2 хвилини. Після цього перекладіть овочі в каструлю, додайте бульйон, нарізану кубиками картоплю і майоран. Доведіть до кипіння, зменшіть вогонь і залиште під кришкою на 15 хвилин. Додайте кукурудзу і залиште на 5 хвилин. Тим часом наріжте копчену курку кубиками.
Додайте в каструлю копчену курку і вершки, доведіть до кипіння і вимкніть плиту. Додати сіль, додайте спеції за смаком.
Суп готовий! Розлийте по тарілках і подавайте з кропом і беконом. Смачного!