Сирний суп з копченою ковбасою
(покроковий рецепт з фото)
Сирний суп з копченою ковбасою - не тільки простий у приготуванні, але і бюджетний. До того ж, він - дуже смачний і ароматний. І, до речі, може замінити і другу страву. Спробуйте, вам сподобається!
Як приготувати сирний суп з копченою ковбасою?
1. Для початку все поріжте і почистіть. Ковбасу треба нарізати великими кругляшками, цибулину, морква і картоплю почистити і подрібнити - соломкою, кубиками. Селера також подрібнити, а сир натерти на тертці. Зелень промийте і подрібніть в кінці приготування.
2. Отже, в каструлі, де будете варити суп, на середньому вогні обсмажте нарізану копчену ковбасу до золотисто-коричневого кольору. Виберіть на застелену паперовими рушниками тарілку, щоб стік жир.
3. В ту ж каструлю додайте вершкове масло і обсмажте до м'якості цибулю, морква і селера.
4. Влийте в каструлю бульйон, перемішайте.
5. Додайте нарізану картоплю і доведіть до кипіння.
6. Понизьте вогонь до середньо-повільного і варіть 15 хвилин до м'якості картоплі.
7. Додайте молоко, прогрейте.
8. Перед подачею додайте в каструлю тертий сир, гарненько розмішайте.
Подавайте сирний суп з копченою ковбасою, посипавши подрібненою зеленню і тертим сиром.
Смачного!
- Ковбаса копчена - 400 грам
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Селера, стебла - 1-2 штук
- Картопля - 5 штук (середньої величини)
- Сир напівтвердий - 150 грам
- Молоко або нежирні вершки - 2 склянки
- Курячий бульйон - 0, 8 L
- Борошно - 2-3 Ст. Ложок
- Вершкове масло - 30 грам
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Зелень - За смаком (петрушка, цибуля зелена, кріп)
1. Для початку все поріжте і почистіть. Ковбасу треба нарізати великими кругляшками, цибулину, морква і картоплю почистити і подрібнити - соломкою, кубиками. Селера також подрібнити, а сир натерти на тертці. Зелень промийте і подрібніть в кінці приготування.
2. Отже, в каструлі, де будете варити суп, на середньому вогні обсмажте нарізану копчену ковбасу до золотисто-коричневого кольору. Виберіть на застелену паперовими рушниками тарілку, щоб стік жир.
3. В ту ж каструлю додайте вершкове масло і обсмажте до м'якості цибулю, морква і селера.
4. Влийте в каструлю бульйон, перемішайте.
5. Додайте нарізану картоплю і доведіть до кипіння.
6. Понизьте вогонь до середньо-повільного і варіть 15 хвилин до м'якості картоплі.
7. Додайте молоко, прогрейте.
8. Перед подачею додайте в каструлю тертий сир, гарненько розмішайте.
Подавайте сирний суп з копченою ковбасою, посипавши подрібненою зеленню і тертим сиром.
Смачного!