Рецепт Сирний суп з копченою ковбасою фото

Сирний суп з копченою ковбасою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо, Субпродукти, Молочні продукти, Сир, Ковбаса
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи, Страви копчені

Сирний суп з копченою ковбасою - не тільки простий у приготуванні, але і бюджетний. До того ж, він - дуже смачний і ароматний. І, до речі, може замінити і другу страву. Спробуйте, вам сподобається!

Як приготувати сирний суп з копченою ковбасою?

1. Для початку все поріжте і почистіть. Ковбасу треба нарізати великими кругляшками, цибулину, морква і картоплю почистити і подрібнити - соломкою, кубиками. Селера також подрібнити, а сир натерти на тертці. Зелень промийте і подрібніть в кінці приготування.

2. Отже, в каструлі, де будете варити суп, на середньому вогні обсмажте нарізану копчену ковбасу до золотисто-коричневого кольору. Виберіть на застелену паперовими рушниками тарілку, щоб стік жир.

3. В ту ж каструлю додайте вершкове масло і обсмажте до м'якості цибулю, морква і селера.

4. Влийте в каструлю бульйон, перемішайте.

5. Додайте нарізану картоплю і доведіть до кипіння.

6. Понизьте вогонь до середньо-повільного і варіть 15 хвилин до м'якості картоплі.

7. Додайте молоко, прогрейте.

8. Перед подачею додайте в каструлю тертий сир, гарненько розмішайте.

Подавайте сирний суп з копченою ковбасою, посипавши подрібненою зеленню і тертим сиром.

Смачного!

  • Ковбаса копчена - 400 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Селера, стебла - 1-2 штук
  • Картопля - 5 штук (середньої величини)
  • Сир напівтвердий - 150 грам
  • Молоко або нежирні вершки - 2 склянки
  • Курячий бульйон - 0, 8 L
  • Борошно - 2-3 Ст. Ложок
  • Вершкове масло - 30 грам
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Зелень - За смаком (петрушка, цибуля зелена, кріп)
Як приготувати сирний суп з копченою ковбасою?

1. Для початку все поріжте і почистіть. Ковбасу треба нарізати великими кругляшками, цибулину, морква і картоплю почистити і подрібнити - соломкою, кубиками. Селера також подрібнити, а сир натерти на тертці. Зелень промийте і подрібніть в кінці приготування.

2. Отже, в каструлі, де будете варити суп, на середньому вогні обсмажте нарізану копчену ковбасу до золотисто-коричневого кольору. Виберіть на застелену паперовими рушниками тарілку, щоб стік жир.

3. В ту ж каструлю додайте вершкове масло і обсмажте до м'якості цибулю, морква і селера.

4. Влийте в каструлю бульйон, перемішайте.

5. Додайте нарізану картоплю і доведіть до кипіння.

6. Понизьте вогонь до середньо-повільного і варіть 15 хвилин до м'якості картоплі.

7. Додайте молоко, прогрейте.

8. Перед подачею додайте в каструлю тертий сир, гарненько розмішайте.

Подавайте сирний суп з копченою ковбасою, посипавши подрібненою зеленню і тертим сиром.

Смачного!

Схожі рецепти