Суп з копченою ковбасою
(покроковий рецепт з фото)
Не звертайте увагу на те, що в цьому супі так мало інгредієнтів. Звичайно, на перший погляд суп здається досить простим, але насправді це дуже ситний і поживний суп з копченою ковбасою!
Перед вами простий рецепт приготування супу з копченою ковбасою. Використовуються тільки прості інгредієнти: копчена ковбаса, картопля, цибуля ріпчаста, морква, лавровий лист, спеції, сіль і кріп. Якщо хочете урізноманітнити смак свого супу, зробіть як я, використовуйте кілька різних сортів копченої ковбаси - так набагато смачніше. Удачі в приготуванні!
- Вода - 1, 5 L
- Картопля - 3 штуки
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Ковбаса копчена - 150 грам
- Лавровий лист - 1 штука
- Спеції для супу - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Кріп - За смаком
Ретельно промийте овочі. Картопля, цибулю і моркву нарізаємо дрібними кубиками і поміщаємо в каструлю. Заливаємо водою і ставимо варитися.
Копчену ковбасу, для різноманітності, можна взяти різних сортів. Але можна і одного, як у мене.
Ковбасу нарізаємо маленькими шматочками.
Через 20 хвилин додайте в каструлю порізану копчену ковбасу, сіль, лавровий лист і спеції. Перемішайте, потім варіть ще 10 хвилин і зніміть з вогню. Дайте супу настоятися під кришкою 10-15 хвилин (лавровий лист викинути).
Готовий суп розлийте по тарілках і присипте кропом. Смачного!