Рецепт Суп «Мінестроне» з броколі фото

Суп «Мінестроне» з броколі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі , Цибуля , Брокколі
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Пісні страви
На обід
Супи , Мінестроне
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 40 хв.

Класичний італійський густий суп з різноманітності свіжих овочів. Рекомендую ознайомитися з варіантом, як приготувати суп"Минестроне" з броколі. Він легкий, низькокалорійний і вегетаріанський.

Опис приготування:

Минестроне - найпопулярніший суп, народжений в Італії. Він настільки асоціюється з першими стравами, що за межами республіки, кажучи «італійський суп», безсумнівно мають на увазі минестроне. Його основу складають бульйон, овочі і бобові. Італійці готують його з сезонними продуктами, але все ж дозволяється використовувати заморожені, а також консервовані. Рекомендую спробувати і вам приготувати такий легкий, смачний, яскравий і апетитний суп!

  • Брокколі - 100 грам
  • Картопля - 100 грам
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля-пориста - 1/2 штуки
  • Cukini - 1/2 штуки
  • Цибуля - 2 штуки
  • Часник - 1 зубчик
  • Перець чилі - 1 штука
  • Помідор - 1 штука
  • Зелена цибуля - 1 пучок
  • Маленька кукурудза - 3 штуки
  • Консервована квасоля - 100 грам (біла)
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Білий бальзамічний оцет - 1 Ст. Ложка
  • Сіль, перець - За смаком
  • Овочевий бульйон - 800 мілілітрів
суп
Дрібно наріжте часник. Видаліть насіння з перцю чилі, кабачки, брокколі, картопля, цибуля, морква і цибуля-порей наріжте дрібними кубиками.
суп
Розберіть на суцвіття брокколі.
суп
На середньому вогні обсмажте часник, чилі, цибуля, картопля, цибуля-порей і моркву в оливковій олії. Додайте бальзамічний оцет.
суп
Додайте овочевий бульйон, посоліть і поперчіть суп до смаку. Після чого додайте цукіні і брокколі і варіть суп на середньому вогні протягом 7-10 хв.
суп
Тим часом наріжте кубиком помідори і наріжте зелену цибулю. Кукурудзу ріжте уздовж на кілька частин.
суп
Відправляйте в каструлю помідор, кукурудзу, квасоля і зелена цибуля. Кип'ятіть суп на середньому вогні протягом додаткових 5-7 хвилин.

Схожі рецепти