Суп із сьомги
(покроковий рецепт з фото)
Вам в руки попався шматочок сьомги, але ви не знаєте, як зробити з нього супчик? Що ж, не впадай у відчай: мій рецепт супу з сьомги допоможе вам впоратися з цією нескладною, взагалі-то, завданням.
Важливий нюанс будь-якого супу - це швидкість приготування і простота складових, чи не так? Саме це ви зустрінете в рецепті приготування супу з сьомги. Але і це звичайно не головне: незабутній смак і поєднання інгредієнтів - ось, що не залишить вас у спокої, після чого вам захочеться готувати суп з сьомгою знову і знову. Сподіваюся, мій простий рецепт вам сподобається.
Удачі в приготуванні!
- Шматок свіжої сьомги - 300 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морквина - 150 грам
- Картопля - 500 грам
- Сіль - За смаком
- Вода - 2 L
Нарізаємо цибулю і натираємо на крупній тертці моркву.
Нарізані овочі смажимо на сковороді попередньо змащеній олією.
Тепер чистимо картоплю і нарізаємо на кубики.
Додамо картоплю в каструлю і заливаємо водою. Коли вода закипить, додаємо обсмажені овочі.
Зараз, звільнимо рибу від кісток і шкіри.
Як тільки картопля буде готова додаємо, туди рибу і все посолити.
Варимо суп ще хвилин 10-15 хвилин і вимикаємо плиту. Залишимо суп трохи настоятися.
Тепер посипаємо меленим перцем. Суп готовий! Смачного.