Суп грибний з глив
(покроковий рецепт з фото)
Ніжний смак і апетитний аромат - для любителів не просто перших страв, а оригінальних і пікантних перших страв. Рецепт приготування грибного супу з глив - до вашої уваги!
Тарілочка супу з глив вгамує голод надовго. Жаль, що більшість з нас звикли лише до печериць або білих грибів, адже є маса інших, Проте корисних грибів! Гливи допомагають спалювати холестерин, в них багато вітаміну Р, а ще вони сприяють зміцненню імунітету. Для приготування супу з глив можна використовувати як свіжі, так і сушені гриби. Але врахуйте, що сушених треба буде брати більше.
Рецепт супу з глив наступний:
1. Гриби миємо, відокремлюємо капелюшки від ніжок, ріжемо довільно на середні шматочки (я гриби використовувала свіжі).
2. Заливаємо 2 літрами води і ставимо на вогонь.
3. Поки варяться гливи, моєму і чистимо моркву, цибуля, помідори. Ріжемо їх дрібно. Помідори бажано ошпарити, а потім зняти шкірку.
4. Підігріваємо на сковороді оливкове масло, обсмажуємо цибулю до золотистого кольору.
5. Потім додаємо моркву і обсмажуємо разом хвилин 5. Також висипаємо на сковороду помідори, tushim моменти 3.
6. Картопля моєму, чистим, нарізаємо кубиками.
7. Як тільки наші гливи дійдуть до кипіння, додаємо до них картопля.
8. Разом нехай покипить хвилин 5-6. Потім додаємо піджарку. Варимо хвилин 10.
9. В кінці кидаємо в суп подрібнений часник, вимикаємо вогонь.
Готово! Суп розливаємо по тарілках, посипаємо рубаним кропом і подаємо до столу. Смачного!
- Гливи - 0, 5 кілограма
- Морква - 1 штука
- Цибулина - 2 штуки
- Часник - 3 зубчики
- Картопля - 3 штуки
- Помідори - 2 штуки
- Масло оливкове - 50 грам
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Рецепт супу з глив наступний:
1. Гриби миємо, відокремлюємо капелюшки від ніжок, ріжемо довільно на середні шматочки (я гриби використовувала свіжі).
2. Заливаємо 2 літрами води і ставимо на вогонь.
3. Поки варяться гливи, моєму і чистимо моркву, цибуля, помідори. Ріжемо їх дрібно. Помідори бажано ошпарити, а потім зняти шкірку.
4. Підігріваємо на сковороді оливкове масло, обсмажуємо цибулю до золотистого кольору.
5. Потім додаємо моркву і обсмажуємо разом хвилин 5. Також висипаємо на сковороду помідори, tushim моменти 3.
6. Картопля моєму, чистим, нарізаємо кубиками.
7. Як тільки наші гливи дійдуть до кипіння, додаємо до них картопля.
8. Разом нехай покипить хвилин 5-6. Потім додаємо піджарку. Варимо хвилин 10.
9. В кінці кидаємо в суп подрібнений часник, вимикаємо вогонь.
Готово! Суп розливаємо по тарілках, посипаємо рубаним кропом і подаємо до столу. Смачного!